2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7663 بازدید | 364 پست

من عقیدم اینه پیش کسی فامیلی از زن یا شوهرتون بد نگید اینقدر بدون خودش یا باخودش از خوبیش حرف بزنید یعنی اینقدر بزرگش کنید که خودشم باور کنه که ادم خوبی اون وقت خیلی تغیر می کنه چون همه با اون دید بهش نگاه می کنن وپیش هیچ کس خودشو بد نمی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی سر وسامان چیه . الان عشق پدر مادرمو دارم.

برادر من هم سگ اخلاق بود، من فکرشو نمی‌کردم کسی بتونه باهاش زندگی کنه ولی الان موش شده شکر خدا پیش خانومش، کلی آدم دیگه هم سراغ دارم که مردای عصبی بودن و زود از کوره در می‌رفتن ولی الان سر خونه زندگیشون هستن، حالا از خوشبختی و بدبختیشون خبر ندارم ولی ظاهر زندگیشون آرومه، خلاصه همه زندگی ها بالا پایین داره دیگه، همه مدام در حال قربون صدقه رفتن هم نیستن  ولی خب یه سری حرفا خط قرمزه برای هرکسی 

برادر من هم سگ اخلاق بود، من فکرشو نمی‌کردم کسی بتونه باهاش زندگی کنه ولی الان موش شده شکر خدا پیش خ ...

اره من خوراکم خظ قرمز دختراس. ببین خدا وقتی نمیخواد من ازدواج کنم . هر کاری کنم بی فایدس

برادر من هم سگ اخلاق بود، من فکرشو نمی‌کردم کسی بتونه باهاش زندگی کنه ولی الان موش شده شکر خدا پیش خ ...

حتما خوش شانس بوده . من ک هر پیشنهادی دادن .طرف رفته ول کرده.