2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7663 بازدید | 364 پست
اصلا قبل درست کردن اخلاقت ازدواج نکن چون حتما اگه طلاق رسمی نگیره، طلاق عاطفی میگیره. دوره های کنترل ...

چون من طرحواره دارم از بچگی. اصن شخصیتم شکل کرفته

یکی از اشناهامون ی خانومی داشت مثل پنجه آفتاب  بقدری قشنگ خانوم بود  اما مرد ی زبون تلخه زشتو از خود راضی که همش زنو تخریب تحقیر میکرد بخدا هرکی این زن شوهر رو میدید میگفتن عین دیو دلبرن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همسرم بد دهن و بی احساسه و دیگه فکر میکنم علاقه ای بهش ندارم

اگه یه کم مهربون تر باشه شاید دوسش داشته باشم ولی حیف بی شعوره

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

یه روز یه زن عاقلی بهم گفت بعضیا برای هر مشکل یه راه حلی دارن و بعضی دیگه برای هر راه حل مشکلی 

احتمالا بخاطر محیط خانواده زبون تلخی دارین ، بنظرم اول شروع کنید با خودتون درست صحبت کردن، یه چیزی که کمک می‌کنه اینه که ببینید کجاها کنترل زبونتون از دستتون در میره؟ بعد صحنه هارو مرور کنید و ببینید چه حسی داشتن و بنظرتون چرا اون حرف تلخ رو زدید؟ می‌خواستین طرف ادب شه؟حرس بخوره یا اونم عصبی شه؟ برای چی بوده اون حرف و آیا در آخر به نتیجه ی دلخواهتان رسید ماجرا؟ یه کار دیگه که کمک کننده هست اینه که قبل زدن هر حرفی حتی اون هایی که عادی هستن چند لحظه مکث کنین، اینطور این عادتتون میشه و یاد میگیرید اولین حرف رو که به ذهن میرسه به زبان نیارید، و مهم تر از اون که نخوایید این کار رو برای روابط خودتون با دیگران و خوشایند دیگران انجام بدید بلکه برای رابطه ی خودتون با خودتون انجام بدید، اینکه آدم کاری رو برای دیگران کنه آخرش یه جا خسته کننده میشه بعدم میگه به درک مگه بقیه کین میخوان بخوان نمیخوانم نخوان، ولی مورد دوم برای آرامش فردی هست چون کلام زیبا داشتن کلا حس خوبی به خود افراد منتقل می‌کنه

و باید بگم هیچ کدوم از این کارایی که گفتم انجامش اسون نیست، چیزی که میخواد تغییر کنه یه الگو هست اونم الگویی که گفتید وقتی بچه بودید شکل گرفته و خیلیییی سخته، کنترل کردن زبون حتی برای خیلی از آدم ها با شرایط عادی هم سخته ، کلا تغییر الگوهای قدیمی سخته، در آخر اینکه یه روانشناس خوب کمک کننده هست یا کتاب های خوب

موفق باشید

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
نه اتفاقا اونا کم دارن . چون الان کسی بساز نیست . مهریه رو تا تهش میندازه

نصف زنهایی رو که دیدم بدون هیچ مهر و مطالبه ایی دارن زندگی میکنن انگشت شماری راه دادگاه رو یاد دارن .....البته خوبه که کلک نمیزنین قابل تقدیرین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
درود به شرفت من یکبار طلاق گرفتم و مجدد ازدواج کردم به خیال اینکه ادم خوبه میاد... الان دوباره کارم ...

عزیزم من به اندازه دنیا سختی کشیدم دختر عمه دختر عمو طلاق گرفتن من فقط ۱۸ سالم بود وشوهر۲۰ سالش بود ازدواج کردیم از هر کسی یه تجربه گرفتم پیش خودم می گفتم اگه از شوهرم طلاق بگیرم اولن دیگه مطلقه میشم اگه با یکی دیگه ازدواج کنم اون یکی بهم میگه اگه زن خوبی بودی اون یکی طلاقت نمی داد دستش درد نکنه یا شاید اون معتاد یا مشروبی یا اهل کار واینا نباشه بابا ول کن تموم سعیمو می کنم اینو برا خودم مرد زندگی کنم

عشق کجا بود . عشق اگه بود من ی درصدم اینجا نبودم

برو بابا ادم نیستی اشتباه گیرت اوردم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

تحقیر و توهین .

خب همین دیگه برادر من .دست میزاری رو نقطه ضعف دختره. ببین  دخترا میخان ازشون تعریف کنی و هر کاری ک کردند پشتشون باشی. حامی شون باشی . اما اگهیه دختر و حتی پدر یا برادرش تحقیر کنه یا بهش توهین کنه اون دِق میکنه. چه برسه به پارتنرش. اما به نظرم باید و حتما به تراپیست مراجعه کنی . چون تو نصف راه و رفتی . همین ک خودت مملکتو قبول داری عالیه .

نصف زنهایی رو که دیدم بدون هیچ مهر و مطالبه ایی دارن زندگی میکنن انگشت شماری راه دادگاه رو یاد دارن ...

والا دختره ب من گفت حتی اگه زن عقدیتم بودم بهم توهین مکیردی میرفتم 

والا دختره ب من گفت حتی اگه زن عقدیتم بودم بهم توهین مکیردی میرفتم

یا خیلی تند خویی یا دخترع اینده نگر بوده ....وگرنه خیلی ها با این شرایط ادامه حیات میدن 😥

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
برو بابا ادم نیستی اشتباه گیرت اوردم

ناامید شدی ازش😆😆😆

تمرین کردنی نیست ذاتیه

ذاتی!!! بهونه خوبی نیست برای تغییر نکردن.یک چیزی بگم، شوهر من دقیقا مثل شما بود، بد ذات و بد دهن، بعد ۲ سال منم ولش کردم و رفتم.بعد ۵ سال دادگاه داشتیم برای طلاق و مهریه، اومد دادگاه خیلی متشخص و مودب،با وجودی که توی بد ترین شرایط بود.اصلا انگار یک آدم دیگه  شده بود.بعد فهمیدم توی این ۵ سال کلی مشاوره رفته و کتاب خونده، گفت بیا دوباره شروع کنیم و الان ۳ ساله دوباره باهمیم.خیلی احمقانه است بزاریم همه چیز از دست بره.