2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7637 بازدید | 364 پست
من خودم چندتا بداخلاق دورم دارم.وقتی دوستشون داشته باشی با همون بداخلاقیه دوستش داری.ازش ناراحت میشی ...

مگه تو قضیه منو میدونی؟ احتمالا بد اخلاقای دور وبرت کمتر توجه میکنن بهت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم چندتا بداخلاق دورم دارم.وقتی دوستشون داشته باشی با همون بداخلاقیه دوستش داری.ازش ناراحت میشی ...

اونی که شما میگی رابطه خونیه که بازم هرکاری کنه ته قلبت دوسش داری وگرنه پسر مردم کیه که بخوای با بداخلاقیش بسازی؟

اونجا دیگه ادما حق انتخاب دارن و کنار میزارن

🪸🐠🫧

مگه تو قضیه منو میدونی؟ احتمالا بد اخلاقای دور وبرت کمتر توجه میکنن بهت

یکی رو خیلی خیلی دوسش داشتی که بخاطر اخلاقت ولت کرده نه؟

منظورم اینه که یه رابطه عمیق و جدی که بهم خورده باشه؟

🪸🐠🫧

بخدا اگ دختری باشه واقعا از ته قلبش بخوادت کنار میاد توهم اروم میشی

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

شما فقط صورت مساله رو گفتی. بله همه ازم فرار میکنن . ولی گفتم ک من از بچگی اینجوری بودم . به خاطر مح ...

مثلا چجوری هستی یه دو تا مثال بزن روشن شیم

https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻‍♀️🥺

نه بابا . مثلا ب دختره گفتم نه وضع مالی بابات چنگی ب دل میزد نه تحصیلاتت ولی ب پات موندم . اونم رفت.

خب مگه تاثیری قراره داشته یاشه وضع باباش برای شما؟؟😂😂 سعی کن وقتی عصبی میشی بری ای بخوری و اصلااااا حرف نزنی ...

نگو ذاتیه سعی کن تغییرش بدی 

هر عادتی باشه سختیش تا دوماهه 

دوماه جلوی خودت رو بگیر 

درست میشی 

رفتار و احترام خیلیییییییی مهمه 

زنه باهات بمونه بسازه بچت روانی بار میاد

لطفا خودت رو اصلاح کن