2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7639 بازدید | 364 پست
اقا چرا شما خوددرگیری دارید . من گفتم مثالت سطحی بود . دیگه چجوری باید بگم .

مشکل همینه که بهتره بعضی وقت ها چیزی نگی 

باور کن اگه قبل گفتن یه جمله یکم بهش فکر بکنی و متوجه بشی که به زبون آوردنش توی یه مکالمه هیچ الزامی نداره هرچی دختره دورت جمع میشه 

ولی اگه احساس می‌کنی باید تلخی وجودت رو به بقیه هم انتقال بدی تا شاید یکم روح آشفتت به آرامش برسه ، خب اون بخشش دیگه مشکل خودته 

مشکل همینه که بهتره بعضی وقت ها چیزی نگی باور کن اگه قبل گفتن یه جمله یکم بهش فکر بکنی و متوجه بشی ک ...

ادم همدم میگیره ک خودشو خالی کنه . من مسول محبت ب دخدرای غریبه نییستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل همینه که بهتره بعضی وقت ها چیزی نگی باور کن اگه قبل گفتن یه جمله یکم بهش فکر بکنی و متوجه بشی ک ...

بالاخره دشمنتم بهش محبت کنی دورت جم میشه طرفدارت میشه.  خیلی لطف میکن دخترای غریبه.

ادم همدم میگیره ک خودشو خالی کنه . من مسول محبت ب دخدرای غریبه نییستم

یعنی فقط میخوای یکی توی زندگیت باشه که احساسات اذیت کننده رو به اون انتقال بدی ؟

معذرت میخوام ولی انسان ها زباله احساساتی شما نیستن

عمرا .

من خودم چندتا بداخلاق دورم دارم.وقتی دوستشون داشته باشی با همون بداخلاقیه دوستش داری.ازش ناراحت میشی ولی بازم دوستش داری.البته بداخلاقایی که دور منن قضیشون فرق داره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بخوام نخوام بیخ ریشمن

برادر از اول تاپیک دارید تلخ زبونی میکنید

اینکه کلا ریپلای نکنید که دست خودتونه 

نیست؟ فقط یکم صبر میخواد 

اگه همینجوری وقتی یه چیزی به ذهنتون رسید قبلش بهش فکر کنید قطعا اخلاق خیلی بهتری خواهید داشت.

بداهه،مثل ادامه شعر.
برادر از اول تاپیک دارید تلخ زبونی میکنیداینکه کلا ریپلای نکنید که دست خودتونه نیست؟ فقط یکم صبر میخ ...

اها بذارم خانومای محترم مورد عنایت قرار بدن . 

یعنی فقط میخوای یکی توی زندگیت باشه که احساسات اذیت کننده رو به اون انتقال بدی ؟معذرت میخوام ولی انس ...

دوست عزیز میگم همدم ینی همدم ینی بتونی باش راحت باشی . درکت کنه . هم محبتو هم بدیاتو . هم حرفای ناخواسته . هم عادتا.