من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من 33 سالمه. .ب قول دختره ک رفت گفت تو تا الان تغییر نکردی ب بعدشم،نمیکنی
ای کاش این حرفو هیچ وقت بهت نمیزد.
من ۴۰ سالمه و تونستم یکی از اخلاقهای بدمو ترک کنم. توی دعوا صدامو بالا نبردم، صدام نلرزید، چونهم نلرزید، گریه نکردم و راحت و خونسرد و بااحترام حرفمو زدم.
نصف شوهر های نی نی سایتی مثل شمان زنهاشون هم بساز و.....فقط گاهی تامیک درددل میزنن عجیب کسی باهات نمونده😛🤔🙄😁
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
هیچ دختری دلش نمیخواد کنار ادمی باشه که کنترل خشم بلد نیسو نمیخواد تغییر ایجاد کنه تو رفتارش
گفته نمیخام تغییر کنم؟؟؟
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
هیچ دختری دلش نمیخواد کنار ادمی باشه که کنترل خشم بلد نیسو نمیخواد تغییر ایجاد کنه تو رفتارش
عجب نام کاربریی داری
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .