2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7663 بازدید | 364 پست
بحث اینکه کسی ازش خوشش بیاد نیست موضوع اینه مثل یک انسان نرمال نمیتونه رفتار کنهدلش خوشه دکتری میخون ...

اخه زن حساب. کامنتا رو ببین . طرف توهین کرده من منطقی جواب دادم.  تا ی مرد میبینن چپ وراست توهین میکنن. وبرچسب بهش میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم با یه آدم تلخ زبون که حرفاش همه زخم زبون و نیش و کنایه هست ،داد و دعوا و فحش براش مثل آب خوردنه، زندگی میکنم چاره ای هم ندارم فقط ذره ذره میسوزم .واقعا زندگی با آدمای اینجوری سخته و بدترین آسیب های روحی دارم میخورم

خودش میاد تاپیک میزنه راهکار بهش میدیم مسخره میکنه و ادعاش میشهتاییدش میکنیم دعوا دارهدیگه فقط مونده ...

عزیز من کسی که مشکل روحی روانی داره مگه با نصیحت های ما درمان میشه؟

خودش میاد تاپیک میزنه راهکار بهش میدیم مسخره میکنه و ادعاش میشهتاییدش میکنیم دعوا دارهدیگه فقط مونده ...

راست میگه واقعا انگار این اخلاقش بدجوری رفته توش😐😂

اخع انگار اصلأ حواسش نیست

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

اخه زن حساب. کامنتا رو ببین . طرف توهین کرده من منطقی جواب دادم. تا ی مرد میبینن چپ وراست توهین میک ...

دانشجوی کدوم دانشگاهی؟اینطور که تعریف می‌کنی اشتباه نکنم همون شریفی