2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7656 بازدید | 364 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فک میکنی کسی ک محبت میکنه باهوشه؟

بعد مگه زنی که اینطوری حرف می‌زنی؟ خاله زنکا اینطورین

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

همین الانم داری با حرفات زبون تلخی و نیش کنایه ای حرف زدن زو نشون بدی خب از همینجا شروع کن نکن خب وا ...

نمیتونه انگار تو تک تک کروموزماش گنداخلاقی و پاچه گیری رو نهادینه کردن

حتی نمیتونه یه آدم خنثی باشه

🪸🐠🫧

همین مونده تو دستور بدی

ببین نه ما از دل تو خبر داریم نه تو از دل ما ،نه ما تورو دیدیم و می‌شناسیم نه تو مارو می‌شناسی و دیدی

پس حداقل توی اینجا یکم بهتر رفتار کنی بد نمیشه

نمیتونه انگار تو تک تک کروموزماش گنداخلاقی و پاچه گیری رو نهادینه کردنحتی نمیتونه یه آدم خنثی باشه

چی بگیم همین الانم داره همینطوری میکنه 

مرد نباید اینطوری باشه مخصوصا ی زن که با صدا و حرف زدن و تعریف کردن ازش خوششون میاد

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

به جای پاک کردن صورت مسئله دنبال راه حل باشید

اول اخلاقتونو درست کنید از مشاور کمک بگیرید یا اگه جبهه نمیگیرید دین هم گزینه خوبیه

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

چی بگیم همین الانم داره همینطوری میکنه مرد نباید اینطوری باشه مخصوصا ی زن که با صدا و حرف زدن و تعری ...

بحث اینکه کسی ازش خوشش بیاد نیست موضوع اینه مثل یک انسان نرمال نمیتونه رفتار کنه

دلش خوشه دکتری میخونه

🪸🐠🫧

بحث اینکه کسی ازش خوشش بیاد نیست موضوع اینه مثل یک انسان نرمال نمیتونه رفتار کنهدلش خوشه دکتری میخون ...

وای😂😂ولش کنین بدختو😐😂

چجوری ؟؟ راهی نیست . شخصیتم همینه . تراپیستم رفتم

اصن نظرت چیه بری نمی‌دونم مواد مخدر مصرف کنی 

اسماشون رو زیاد بلد نیستم بنظرم بری همون تریاک و صدتا بد تر از اونا رو مصرف کنی سنگین تره

ببین اسی منم ی جورایی همینطورم زبونم نیس داره یا بقول شما زبونم تلخه و زیادی رکم یا حتی گاهی بددهن 

ولی یکم خودمو ریلکس تر کردم 

یا مثلا اون حرفای کوبنده و سوزاننده ای ک میخام بزنم و معادل مسخره و شوخ طبعانشو میگم ..ساده بخام بگم یکم اتیشمو محار کردم