2777
2789
عنوان

بچها یه مهمونی دعوت بیاین لطفاً

99 بازدید | 8 پست

مختلطه من کلا تیپم همیشه پوشیدس فقط موهام بیرونه بنظرتون اشکال نداره یه مانتو شومیز ساده بپوشم با کمربند و شلوار گت ؟! یا ضایعس بنظرتون؟ 

••ئه‌و قوماره‌ی ده‌ستمان پی کرد خراپ تیای دوراندم به چــآوی••

بنظرم یه استایل فشن اما محجبه بزن . اینی هم گه می فرمایید هم قشنگه . 

ولی هرجور که صلاح میدونید استایل کنیدد 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمونه ای که خاص بودن ترند شده،معمولی باش که معمولی بودن بهترین راه هس.خیلی بهتره خیلی

اخه اونجا باز و اینا میپوشن هرچند زمستونه ولی خب داخل خونه هم گرمه 

بنظرم یه استایل فشن اما محجبه بزن . اینی هم گه می فرمایید هم قشنگه . ولی هرجور که صلاح میدونید استای ...

ینی نمیخندن ؟ من خودم راحتم اینجوری اما میگم ضایع نباشه 

منم هفته پیش مشکل شما رو داشتم.

کت تا رو باسن مخمل پوشیدم با شلوار راسته.. زیرش تاپ پوشیدم که دادمش داخل شلوارم. کمربندم بستم.

ولی همه پیراهن کوتاه و لختی پوشیده بودن. یه جورایی اولش معذب بودم. بعد که یه خورده رقصیدم راحت شدم😂

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
منم هفته پیش مشکل شما رو داشتم.کت تا رو باسن مخمل پوشیدم با شلوار راسته.. زیرش تاپ پوشیدم که دادمش د ...

شما که خوب پوشیدی والا مجلسی بوده به هرحال 

شما که خوب پوشیدی والا مجلسی بوده به هرحال

مجلسی بود ولی محفوظ بود. فقط روسری سرم نبود دیگه...

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
ینی نمیخندن ؟ من خودم راحتم اینجوری اما میگم ضایع نباشه

لباسی که میگین قشنگه عقایدتون درباره حجابتون قشنگ تر اما من ترجیحم فشن هست باز هرجور صلاح میدونید . خندیدن هم مهم نیست . مهم اینه که خودتون چی میخواین باز این نظر منه شاید با شما یا یکی دیگه متفاوت باسه مهم نظر خودتونه ❤️❤️ . 

من حکومت چون توی اینجور مهمونی ها شرکت کردم با چادر اومدم و دوستام فشن زدن تا نشون بدن هم محجبه هستن هم میتونن شیک بپوشن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم