بنظرم یه استایل فشن اما محجبه بزن . اینی هم گه می فرمایید هم قشنگه .
ولی هرجور که صلاح میدونید استایل کنیدد
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کت تا رو باسن مخمل پوشیدم با شلوار راسته.. زیرش تاپ پوشیدم که دادمش داخل شلوارم. کمربندم بستم.
ولی همه پیراهن کوتاه و لختی پوشیده بودن. یه جورایی اولش معذب بودم. بعد که یه خورده رقصیدم راحت شدم😂
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مجلسی بود ولی محفوظ بود. فقط روسری سرم نبود دیگه...
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
ینی نمیخندن ؟ من خودم راحتم اینجوری اما میگم ضایع نباشه
لباسی که میگین قشنگه عقایدتون درباره حجابتون قشنگ تر اما من ترجیحم فشن هست باز هرجور صلاح میدونید . خندیدن هم مهم نیست . مهم اینه که خودتون چی میخواین باز این نظر منه شاید با شما یا یکی دیگه متفاوت باسه مهم نظر خودتونه ❤️❤️ .
من حکومت چون توی اینجور مهمونی ها شرکت کردم با چادر اومدم و دوستام فشن زدن تا نشون بدن هم محجبه هستن هم میتونن شیک بپوشن
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم