2777
2789
عنوان

برام قنده شکسته شده بله برون آوردن برای بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 87 پست
من حتی دوست پسر هم ندازم ختی پیشنهاد دوست پسر هم ندارم چ برسه ب خواستگار،انگار کسی منو نمیبینه اصلا

عزیزم منم دقیقا همین طورم اصلا به چشم کسی نمیام انگار نامرعی ام برای مردا

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
من باردارم عزیزم همین الان برات دعا کردم انشاالله سال دیگه این موقع با همسرت بری برف بازی،شماهم دعا ...

وای ممنونم ازتون انشاللله نی نی سالم و شلامت بدنیا بیاد انساالله سایت باباسرش باشه توروخدا برام دعا کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ملاک هات چیه اسی من یه دخترعمه دارم پنجاه سالشه خداشاهدچنددفعه خواستگاربراش جورکردیم انتظارداره پسره 30ساله بگیرتش اصلا خودشونگاه نمیکنه باباپای چشمت چروک اون اقاکچل باشه چه اشکال داره انتظارداره بردپیت بره براش

گاهی انسانم آرزوست
وای اره اصلا انگار نامرعی هستم فقط خانوما من‌ میبینن آقایون نمیبینن

خیلی سخته ما هم ادمیم دل داریم این چه جور تنبیه و قسمتیه اخه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
حالا من نمیگم دعا نکن ولی در کنار دعا ونذر کارایی هم بکنمثلا اگر محجبه ای برو مساجد بگو میخوام به بچ ...

نزدیکه ده ساله دو تا بچرو هزینه های زندگیشونو میدم گفتم که هر کاریییییی ب ذهنتون خطور کنه من انجام دادمو نشده

خیلی سخته ما هم ادمیم دل داریم این چه جور تنبیه و قسمتیه اخه

من ده سال پیش ازدواج کردم  بعد دو سال جدا شدم الان شده نزدیکه ۳۷ سالم دریغ از ی پیشنهاد اصلا خداوکیلی کسی منو نمیبینه تنهام همیشه

نزدیکه ده ساله دو تا بچرو هزینه های زندگیشونو میدم گفتم که هر کاریییییی ب ذهنتون خطور کنه من انجام د ...

نه نذر ونیاز ونمیگم خوشگلم

میگم تو اجتماع باش

من خودمم تو خونم کارم خونه اس تنها جا باشگاه میرم اونم با هیچکس حرف نمیزنم خب کسی منو نمیببنه واسه خواستگاری کردن که

با کسایی که تاپیک 

من ده سال پیش ازدواج کردم بعد دو سال جدا شدم الان شده نزدیکه ۳۷ سالم دریغ از ی پیشنهاد اصلا خداوکیل ...

میگم کسی برات طلسم و اینا نزده باشه؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

لطفادعاکن منم مادربشم😘

انشاالله عزیزم من خودم بچمو از امام حسین گرفتم قبلش سقط داشتم نذر کردم پسر بشه اسمشو بذارم حسین شکر خدا ،خدا خواست و پسر شد انشاالله خدا به همه منتظر ها یه نی نی سالم بده

خب ملاک هات چیه اسی من یه دخترعمه دارم پنجاه سالشه خداشاهدچنددفعه خواستگاربراش جورکردیم انتظارداره پ ...

اون بنده خدا نمبخواد حتما پشتش بگن شوهر نکرد نکرد نکرد حالام ک شوهر کرد از رو ناچاری زن هر کسی شده لابد بنده خدا همچین فکری میکنه

من ده سال پیش ازدواج کردم بعد دو سال جدا شدم الان شده نزدیکه ۳۷ سالم دریغ از ی پیشنهاد اصلا خداوکیل ...

باز خوبه شما یه بار تجربه کردی کسی بخوادت اونقدرا هم نخواستنی نیستی من که یه دوستت دارم تا حالا از دهن یه مرد نشنیدم اصلا نمیدونم یکی ادمو دوست داشته باشه چه حسیه