2777
2789
عنوان

برام قنده شکسته شده بله برون آوردن برای بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 87 پست
میگم کسی برات طلسم و اینا نزده باشه؟

چرا خواهره خودم

شوهرم ک ده سال پیش جدا شدم

و همه میگن ما نمیتونیم باطل کنیم قویه

پیش یهود رفتن

کسی از پسشون بر نمیاد

منو از خونشون بیرون میکنن میگن قویه ما اذیت میشیم نزدیکمون نیا دعانویسا

چرا خواهره خودمشوهرم ک ده سال پیش جدا شدمو همه میگن ما نمیتونیم باطل کنیم قویهپیش یهود رفتنکسی از پس ...

واییی این چه خواهریه دیگه برا چی اخه همچین کرده

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نذر ونیاز ونمیگم خوشگلممیگم تو اجتماع باشمن خودمم تو خونم کارم خونه اس تنها جا باشگاه میرم اونم ب ...

عزیزم من ارشد دارم استاد دانشگاه هستم پانزده ساله شاغلم سرشناسم تو حرفم شغلمم جوریه با آقایونه تو صنف هودم اسمم میاد همه میشناسنم شمارمم همه دارن چون دارم باهاشون کار میکنم دیگه چقد تو اجتماع باشم؟؟؟؟؟دارم برای دکترا هم اقدام میکنم،این حجم تو اجتماع بودن کمه باز؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم من ارشد دارم استاد دانشگاه هستم پانزده ساله شاغلم سرشناسم تو حرفم شغلمم جوریه با آقایونه تو صن ...

واسه باطل شدن طلسمت سوره بقره خوندی؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

انشاالله عزیزم،انشالله که خدا به نی نی سالم به شما و همه منتظرا بده شماهم دعا کنین من زایمان راحت و ...

ممنونم عزیزم ،ان شاالله بسلامتی زایمان بکنی.و نی نی تو سالم و سلامت بغل بگیری

واییی این چه خواهریه دیگه برا چی اخه همچین کرده

مال دنیا کلا دو تاییم 

چشم دیدن منو نداره

بهم میگه موجوده اضافه

میگه تا شلوار پای بابا ماله منه تو اضافه ای از من شش سال بزرگتره

مال دنیا کلا دو تاییم چشم دیدن منو ندارهبهم میگه موجوده اضافهمیگه تا شلوار پای بابا ماله منه تو اضاف ...

😑نزدیک خواهرت نباش میتونی خونه جدا بگیری واسه خودت

عزیزم من ارشد دارم استاد دانشگاه هستم پانزده ساله شاغلم سرشناسم تو حرفم شغلمم جوریه با آقایونه تو صن ...

یعنی واقعا بااین همه فعالیت هیچ خواستگاری نیومده؟!

بختتون بسته نیست؟

سراغش رفتید؟

با کسایی که تاپیک 

چندسالته؟

ببین توی شهرتون شاید باشه دفتر ازدواج از اینایی که جوونا رو بهم پیشنهاد میدن 

نه ایناییکه صیغه و ... و کثافت کاریه نه 

یه سری خانوم مذهبین تو مساجد و حوزه ها به مادرایی که دنبال عروسن دختر معرفی میکنن 

هم خوندم هم چهارساله هرشب میزارم بالاسرم صوتشو اون میخونه من میخوابم تا صبح

اخه میگن سوره بقره قوی ترین طلسم هارو باطل میکنه ببین تو بخونش خودت صوتش هم خوبه ولی چون میگه طلسم قوی زدن خودت بخون هرشب