2777
2789
عنوان

برام قنده شکسته شده بله برون آوردن برای بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 87 پست
یعنی واقعا بااین همه فعالیت هیچ خواستگاری نیومده؟!بختتون بسته نیست؟سراغش رفتید؟

نه بخدا نیست ک نیست ک نیست حتی پیشنهاد یه دوستی ساده هم نیست. بخدا انگار منو اصلا نمیبینن 

چندسالته؟ببین توی شهرتون شاید باشه دفتر ازدواج از اینایی که جوونا رو بهم پیشنهاد میدن نه ایناییکه صی ...

تهرانم مادر خودم خانم جلسه ای سرشناسه کلا از خاندان سرشناسی هستیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بخدا نیست ک نیست ک نیست حتی پیشنهاد یه دوستی ساده هم نیست. بخدا انگار منو اصلا نمیبینن

من اعتقادی ندارم ولی همچین چیزی خیلی نادره

اصلا برای یه معلم مردا سر ودست میشکنن چه برسه رده شغلی شما 

واقعا خدا ذلیل کنه هرکس برات دعا وطلسم زده

چقدر آدما بد شدن

با کسایی که تاپیک 

اخه میگن سوره بقره قوی ترین طلسم هارو باطل میکنه ببین تو بخونش خودت صوتش هم خوبه ولی چون میگه طلسم ق ...

دو سال میخوندم خودم هیچی نشد

حتی با دیت خط خودم نوشتم گذاشتم تو خونه بازم نشد چهارساله دیگه صوتشو‌گوش میدم

دو سال میخوندم خودم هیچی نشدحتی با دیت خط خودم نوشتم گذاشتم تو خونه بازم نشد چهارساله دیگه صوتشو‌گوش ...

ای وای خدا از خواهرت نگذره چطور تونست برا هم خون خودش همچین کاری کنه 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

آخخخ نکنه میگن این بله نمیده اصلا نریم جلو؟؟؟؟؟؟؟

نه بابا اصلا هیشکی نیس حالا خواستگار نیس چرا پیشنهاد دوستی نیس؟؟؟؟اصلا منو نمیبینن ،مثلا تو‌خیایون دارم میرم اگر آقایی از رو ب رو بیاد راهشو کج میکنه از سمت دیگه میره انگار جن دیدن

من اعتقادی ندارم ولی همچین چیزی خیلی نادرهاصلا برای یه معلم مردا سر ودست میشکنن چه برسه رده شغلی شما ...

دارم دیوونه میشم بخدا همش هم بلا سرم میاد انگار قصد جونمو کردن