سلام دوستان وقت بخیر یکی از آشناها بله و برون داشت از قندی کشکستن آورد برام گفت بخور بختت باز بشه میخواستم بپرسم همچین چیزی هست؟؟؟من تا حالا نشنیده بودم
هر جیزیو فکرشوکنید انجام دادم از نماز جعفر طیار بگیرید تا چله حق شناسو ختم قرآن
دعای بخت گشایی هم گرفتی ؟
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه
واسه ما سفره حضرت ابالفضل که میگیرن اخرسفره رومیریزن روسردخترای دم بخت چندنفرودیدم ازدواج کردن یکی دیگه هم دیدم نمازنمیدونم چی هست کنجدوشکر واسه حضرت زهرا اونم چندنفرودیدم بختشون بازشده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من باردارم عزیزم همین الان برات دعا کردم انشاالله سال دیگه این موقع با همسرت بری برف بازی،شماهم دعا کن من نی نیمو سالم بدنیا بیارم... ازدواج سختی های خودشو داره ولی خب یه مرحله از زندگیه انشاالله یه مرد خیلی خیلی خوب نصیبت بشه
هرچی هرچی هرچیییییی ب ذهنتون خطور کنه انجام دادم نشد ک نشد ک نشد
خواستگار نمیاد اصن ؟ یا میاد ولی خوب نیس
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه