2777
2789
عنوان

برام قنده شکسته شده بله برون آوردن برای بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 87 پست
بهمن میشم ۳۷

زنده باشی ولی به هر ازدواجی راضی نشو ازدواج نکردن یه درده ازدواج بد کردن هزار درد

🖤😔دوستان عزیزم لطفا برای شادی روح مادرم و آرامشش صلوات بفرستید و بگید من هم برای رفتگان شما فاتحه میخونم🖤😔

حتی اگرباشه هم نمیخورمیه جورایی توهین امیزه بخت من به اونا چه

خودش گفته اسمشو ته کفش بنویسن دراین شرایط  یه تکه قند که دیگه توهین محسوب نمیشه 

امیدوارم خوشبخت بشه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من برای بختگشایی هر کارییییییی فکرشو کنی کردم اعتقادم داشتم ولی هیچی نشده

خب اعتقادت همینه دیگه دخترم 

از ته قلبت یه چی نذر کن مثلا 14 تا نمک 

یا قرائت سوره یس برای یکی از شهدا 

یا ...

هرچی که به دلت میشینه مطمئن باش جواب میگیری 

سفره ی سبزم شنیدم خوبه سفره برای حضرت اباالفضل (ع)

نون و پنیر و سبزی و ... بعد دعای توسل بخون 

بهمن میشم ۳۷

چله و دعا و ختم برداشتی؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اینکه قندی که بالا سرعروس داماد میسابن موقع خوندن خطبه عقد رو بریزن رو سر دختر مجرد بختش باز میشه،نه قندای دیگه...رو سر دخترعمه ی مامانم ریختن سال بعدش شوهر کرد

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی
خب اعتقادت همینه دیگه دخترم از ته قلبت یه چی نذر کن مثلا 14 تا نمک یا قرائت سوره یس برای یکی از شهدا ...

من دو بار با پرواز رفتم مشهد نماز خوندم بعد رفتم مزار نخودکی تاحالا چندین بار کل قرآنو ختم کردم هرچی چله هرچی سوره هزچی دعا بوده خوندمو انجام دادم نماز جعفر طیار ووووو

خودش گفته اسمشو ته کفش بنویسن دراین شرایط یه تکه قند که دیگه توهین محسوب نمیشه امیدوارم خوشبخت بشه

من به این چرندیات اعتقاد ندارم 

ولی خودمم هیچ وقت نمیتونم بگم اسم منو بنویسین برا یه بخت گشایی 

غرورم خیلی برام مهمتره 

بنظرم بهتره یه کاری که کارسازتر باشه انجام بده 

مثل چله نشینی یا دعای مجرب و درکنارشم انرژی مثبت و خوب بده تا یه ازدواج خوب داشته باشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من دو بار با پرواز رفتم مشهد نماز خوندم بعد رفتم مزار نخودکی تاحالا چندین بار کل قرآنو ختم کردم هرچی ...

جعفر طیار چن بار خوندی

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

ما خودمون هم رسم قند شکستن نداریم ولی گویا اینا چنین رسمی داشتن

اها خیر باشه 

اگه فرد مطمئن گفته انجام بده ما این که تازه عروس دست بکشه رو سر داریم که ندیدم کسی ازش نتیجه بگیره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»