2777
2789
عنوان

دلم بارداری ناخواسته میخواد

181 بازدید | 14 پست

حوصله ندارم دوباره بنویسم میشه تاپیک قبلیمو جواب بدید بخدا استرس دارم 🤣 کاش تو همین روزا ناخواسته باردار بشممم🤣

سنم کمه ۲۱ سالمه هنوز عروسی نگرفتیم ولی خونه اینا امادست فقط عروسی مونده بعد عید 🥲🥲🥲🥲🥲 چ کنم. نگرانمممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣🤣یه ازمایش کامل بده اگ اکی هست قرص اهن ویتامین دی شروع کن بعد یک ماه وارد عمل شو

بابا نمیخوام خودم حامله بشم میخوام خودش بشه قرص جلوگیری میخوام بعد مثلا از پنجم پریودم میخورم بعد بوده ی هفته نخوردم تو همون ی هفته رابطه داشتم بعد دوباره خوردم مثلا هواسم نبود بعد آخر ماه دیر پریود شدم ولی شدم بیب چک میزنم منفی میشه خیلی غصه میخورم میگم نکنه حامله نشم یا همون صدرصد بخاطر قرص هاست

والا سنت واسه این فکرا و ب زبون اوردن ابن  حرفا کم نیستا😐

چون ادم نرمال بچه ک بخاد جلوگیری و میزاره کنار و اقدام میکنه ب بچه

اگرم نخاد جلوگیریشو میکنه 

ولی خب شما جزو هیچکدوم نیستی و شیش میزنی😵‍💫😑

🤣🤣🤣🤣🤣یه ازمایش کامل بده اگ اکی هست قرص اهن ویتامین دی شروع کن بعد یک ماه وارد عمل شو

شوهرم بفهمه منو میکشه 🤣🤣🤣🤣🤣 بچه دوس داره شرایطمون اصلا بد نیست خیلیم خوبه ولی میگه الان وقتش نبست نمیدونم میخوام بچم پشت داشته باشه فلان باشه ولی من خیلیییی دوست دارم بچه بیارمممم 🤣🤣🤣🤣 از اینطرف میگم صبر کنم از اینطرف میگم تو این سه سال چرا اصلا خطا نداشته قرص مگه میشه اصلا هم رابطه محافظت شده نداریم فقط قرص جلوگیری میخورم 

شوهرم بفهمه منو میکشه 🤣🤣🤣🤣🤣 بچه دوس داره شرایطمون اصلا بد نیست خیلیم خوبه ولی میگه الان وقتش نب ...

برای جلوگیری یه روش دگ لنتخاب کن قرص اصن درست نیست 

یا لااقل مارک یاسمین بگیر

والا سنت واسه این فکرا و ب زبون اوردن ابن حرفا کم نیستا😐چون ادم نرمال بچه ک بخاد جلوگیری و میزاره ...

بعضی وقتا با کلی جلو گیری ادم حامله میشه من ای یو دی داشتم کاندومم استفاده میکردیم چون دوتا داشتیم ولی نفر پنجم خانواده یهو پیداش شده🤭