2777
2789
عنوان

تا حالا متاهل خوشحال ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره یه اشخاصی هستم میشناسم وعضشون خوبه زوجن و هر هفته رفیقاشون میان خونشون میرن تفریح باغ ویل ...

اونام دعوا دارن بدبختی کی چی گفت این اونو گفت کلا متاهلی سخته

وای گفتی چه خوبم گفتی😂😂

بابا لامصب من الان شش ماه از عروسیم می گذره

شوهرمم مرد خوبیه ولی حساب کتاب که می کنم مجردی صد هیچ جلو بود از نظر آرامش و آزادی😑😂

الآنم دارم مقاومت می کنم واسه بچه اووردن که بیش تر خودم و در به در نکنم

اونام دعوا دارن بدبختی کی چی گفت این اونو گفت کلا متاهلی سخته

ن والا وقتی پول باشه آرامش هست هیچ دعوایی نیست 

آرایشگرا وقتی بیکار باشن موهای همو کوتاه میکنن دیگه 

الان یه عده اوضاع مالی متوسطی دارن نمیتونن برن سفر خارجه هر روز برن تفریح بیرون خرید ....کلافن خلاصه

کلا شما اگر تو همین سایت کمی کنکاش کنید اونایی که متاهلن ناراضی هستن اونایی که مجرد هستند دنبال تشکلیل خانواده ان اونایی که میخوان طلاق بگیرن دنبال جستجو کردن شرایط مشابه خودشونن که ببین بقیه از جدایشون راضی هستند یا نه، در کل انسان همیشه در حسرت چیز هایی هست که نداره، من خودم ۷ ساله که متاهلم ، بچه ندارم و از ازدواجم راضیم ولی از شرایط خودم راضی نیستم، یعنی هنوز به اون چیزی که میخوام بریم ( در زندگی فردیم) در اینده خیلی فاصله دارم و راه پر فرازو نشیبی روبرومه! 

ن والا وقتی پول باشه آرامش هست هیچ دعوایی نیست آرایشگرا وقتی بیکار باشن موهای همو کوتاه میکنن دیگه ا ...

پول که خیلی مهمه بعد سلامتی بعد ارامش 

واقعا این سه تا و همه ندارن ولی پول چیز خوبیه