2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش لکنت زبان گرفته باشه

81 بازدید | 15 پست

امروز ۲۵ روزه

۴شنبه ۵شنبه خوب شد. خیلی خوب صحبت میکرد. چقدر خوشحال بودم

با پسرمم خ خوب رفتار میکردم.جمعه صبح ک بیدار شد باز با لکنت صحبت کرد

شبش بدتر شد.دیروز باز بدتر

دیگ ب مرز جنون رسیدم.هفته پیش بردمش بازی درمان گفت چیز مهمی نیس.خوب میشه

شعر ک میخونه خوبه.بازی میکنیم صحبت میکنه خوبه شاید یکی دوبار گیر کنه ولی عادی ک صحبت میکنه بیشتر گیر میکنه

کسی هست ک اطلاعاتی داشته باشه

توروخدا واسه پسرم دعا کنید

من تحملشو ندارم.۵شنبه خوشبخت ترین بودم امروز بدبخت ترین

دکتر بازی درمان گفت ب گفتار درمان نیاز نداره. پس چ کنم

استرس میگیرم بچم بدتر میشه ولی دست خودم نیس

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نوه خالم موقع دعوا پدر مادرش ترسید لکنت گرفت هنوزم خوب نشده از ۵ سالگی تا الان که ۸ سالشه لکنت داره گفتار درمانی هم میره ولی تاثیری نداشته 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

نوه خالم موقع دعوا پدر مادرش ترسید لکنت گرفت هنوزم خوب نشده از ۵ سالگی تا الان که ۸ سالشه لکنت داره ...

چ بد

از همین میترسم ک بچم خوب نشه

دعا کن خوب بشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ بداز همین میترسم ک بچم خوب نشهدعا کن خوب بشه

ان شالله خوب بشه اینا به این بچه توجه نکردن اصلا براشون مهم نبود تازه ترس به جونشون افتاده فک کردن خوب میشه 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

فقط روانش رو اروم کناصلا نذار احساس کنه لکنت دارهببرش توی جمع بهش بگو اروم اروم صحبت کنه

خودش متوجه میشه ولی بهش گفتم بخاطر گلودرد اینجور شدی

آروم باهاش صحبت میکنم ولی الان ک دوباره لکنت گرفته اعصابم داغونه.استرس دارم شدید

آخه دو روز خوب بود نمیدونم چی شد دوباره

اصلا ترس نداره نگران هم نباش پسرا زیاد لکنت میگرن زودم خوب میشن اطرافم دیدم که میگم 

سعی کن اصلا استرس نگیره محیط خونه رو شاد کن دائم باهم شعر بخونید شمع هم زیاد روشن کن فوت کنه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ان شالله خوب بشه اینا به این بچه توجه نکردن اصلا براشون مهم نبود تازه ترس به جونشون افتاده فک کردن خ ...

خداکنه خوب بشه

آخه دو روز خوب صحبت میکرد نمیدونم یهو چی شد

بدترین بلائیه ک سرم اومده

خودش متوجه میشه ولی بهش گفتم بخاطر گلودرد اینجور شدیآروم باهاش صحبت میکنم ولی الان ک دوباره لکنت گرف ...

عزیزم این استرس رو به خودشم منتقل میدی

چیزی نیست

من پسرعموم داشت اونم به خاطر اینکه مامانش خیلی دعواش میکرد ولی کم کم رفت توی مدرسه پیش دوستاش 

باید حرف بزنن بچه ها 

اعتماد به نفس بهش بده خیلی تاثیر داره

خودتون و همسرتون هم اصلا پیش هم کوچیکترین بحثی نکنید

خونه رو محل ارامش بذارید اصلا حتی تذکر هم بابت چیزی بهش ندید اعتماد ب نفسشو ببرید بالا باهاش تمرین کنید یواش یواش صحبت کنه درست میشه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
اصلا ترس نداره نگران هم نباش پسرا زیاد لکنت میگرن زودم خوب میشن اطرافم دیدم که میگم سعی کن اصلا استر ...

کسی رو دیدی ک لکنت بگیره و خوب بشه

دو روز خوب شده بود ب زندگی برگشته بودم الان باز استرس دارم

نمیتونم آروم باشم. بچمه صحبت میکنه دلم میخواد بمیرم

نمیتونم تحمل کنم

نگرانشم

عزیزم این استرس رو به خودشم منتقل میدیچیزی نیستمن پسرعموم داشت اونم به خاطر اینکه مامانش خیلی دعواش ...

چقدر طول کشید ک خوب شد؟

پسر من ۴سالشه اینجور نیس ک بگم اعتماد بنفس نداره

بچه اجتماعیه

چقدر طول کشید ک خوب شد؟پسر من ۴سالشه اینجور نیس ک بگم اعتماد بنفس ندارهبچه اجتماعیه

خوب نشده هنوز فقط کمتر یا بیشتر میشه اونم واسه اینکه توی خونشون تنش هست

چقدر طول کشید ک خوب شد؟پسر من ۴سالشه اینجور نیس ک بگم اعتماد بنفس ندارهبچه اجتماعیه

یمدت جو خونه خوب بود خیلی خوب شده بود دوباره تنش بالا گرفت بچه بیچاره دوباره لکنتش بدشد

کسی رو دیدی ک لکنت بگیره و خوب بشهدو روز خوب شده بود ب زندگی برگشته بودم الان باز استرس دارمنمیتونم ...

اره دیدم هم پسر خواهرم هم پسر همسایمون 

اصلا هم گفتار درمانی نرفتن فقط حواستون بود بچه ناراحت نشه استرس نگیره و اینکه یه شمع رو روشن می‌کردن هی بچه فوت می کرد اینم خیلی تاثیر داشت

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اره دیدم هم پسر خواهرم هم پسر همسایمون اصلا هم گفتار درمانی نرفتن فقط حواستون بود بچه ناراحت نشه است ...

چقور طول کشید خوب شدن