2777
2789

از چاپلوسا من متنفرم ولی پسرای زبون بازو که میبینیم پشمامون میریزه خدایی اصلا هنگ میکنم اگه یه وقت یه چی بگن بهممون ( من و دوستام منظورمه)

الان یه نفر هست زبون بازه ها ولی همه چیز عالیه خدایی ولی اینقدر زبون بازه ها که دوستم داشت چتاشو میخوند هر دو تامون پشمامون زیخته بود و من یکی خجالت کشیدم 

* حرفای طرف چیزه خاصی نبود ولی من یکی خجل شدم ولی دوستمم پشماش ریخته بود :/

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدر فاقد اهمیتن که وقتی دارن زبون میریزن من دارم به این فکر میکنم شب با عرض پتو بخوابم یا طول پتو🚶‍♀️

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اولا دخترا نباید بگن پشمام ریخت حداقل بگن پرام ریخت  برگام ریخت 

پسرها یا زن های چاپلوس و زبون باز  اونور  شخصیتشون  بداخلاق  و بد دهن هستند . ( حالا نه همه )

همونطور که بلدن زبون رو با خوشی بچرخونن دقیقا اینقدر مهارت دارن که با همون زبون دلت رو بسوزونن

این نیز بگذرد .....

دوستان البته کسی که ما منظورمونه اصلا چاپلوس نیست فقط زبون بازه مثلا واسه عکسه ریپلای شده رفیقم مینویسه شما با این همه زیبایی ما کی میتونیم شمد رو ملاقات کنیم خانوم؟

اولا دخترا نباید بگن پشمام ریخت حداقل بگن پرام ریخت برگام ریخت پسرها یا زن های چاپلوس و زبون باز ا ...

متوجهم چی میگین دقیقااا 

چاپلوسا اعصابمو بهم میریزن و باعث میشن یه لبخند ضایعی بیاد رو لبم با کلی بد و بیراه پشت اون لبخند

ولی زبون بازا باعث میشن احساس کنم چیزی بلد نیستم و مناسب اون جمع و جو نیستم و بازم اعصابم خورد بشه 

حالم ازشون بهم میخوره من عاشق ادمای سربزیر و محجوبم

البته میدونی که اولش همشون واسه به دست اوردن و جلب کردن نظر طرف قطعا زبون میریزن ... کلا ذاتن همینن شیطونن 

اون محجوبام به وقتش بله ...