2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش لکنت زبان گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست
چقور طول کشید خوب شدن

کم کم خوب شد 

مثلا یه روز لکنت داشتن یه روز نداشتن بعد هفته ای دو روز شد بعد فقط  وقتی عصبانی میشد کم کم کلا لکنتشون رفت 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

عزیزم امیدوارم که پسرت خوب بشع،پسر من از دوسال و یازده ماهگی لکنتش شروع شد از یه ترس از برنامه کودک و الان چهار سال و دوسه ماهشه هنوزم داره،انقدر ازاین پنشنبه ها داشتم که انگار شده جزعی از روزگارم،انقدر روزو شبا گریع کردم ووووووخدا بخواد خوب میشن وگرنه،،نمیدونم این دیدگاهه منه،بعدم چرا گفت پسرت گفتاردرمان احتیاج نداره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم امیدوارم که پسرت خوب بشع،پسر من از دوسال و یازده ماهگی لکنتش شروع شد از یه ترس از برنامه کودک ...

شما گفتار درمان بردین پسرتونو؟

پسر سما هم سن پسر منه

والا دوباره بردمش بازی درمان.بازی درمان حرفه ای هم هست خیلی تعریفشو شنیدم.باهاش ک بازی کرد و دو نفره بودن.میگ تو بازی لکنتش کمه و خودش اصلاحش میکنه و گفت بیشتر مثه نفس کم آوردنه و از ی چیزی ترسیده

گفت مطمئن باش محیط خونه آروم بشه و استرس قطع بشه یکی دو هفته خوب میشه

روانپزشک کودکو بهش گفتم ک گفت دارو میدن ولی نیاز نیس

لکنت پسر شما درچ حده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزم امیدوارم که پسرت خوب بشع،پسر من از دوسال و یازده ماهگی لکنتش شروع شد از یه ترس از برنامه کودک ...

پسر شما ک سنش کم بوده چ جور تا حالا خوب نشده

گفتار درمان چی گفته

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
شما گفتار درمان بردین پسرتونو؟پسر سما هم سن پسر منهوالا دوباره بردمش بازی درمان.بازی درمان حرفه ای ه ...

عزیزم بخاطر یسری شرایط نتونستم ببرم گفتار درمان

من زود شروع شد لکنتشـ

یه مدت بود عالی بود اما یه هفتس داغونه میخوام بمیرم،پسرم زود زبان باز کرد خیلیییی شیرین زبان وباهوش یهو با یع ترس اینجور شد الانم چون خیلی خوش حرفه همه دوسدارن باهاش بحرفن امامدتیه بدشده ومن بدترازاون

پسر شما ک سنش کم بوده چ جور تا حالا خوب نشدهگفتار درمان چی گفته

چندبارانلاین حرف زدم چیزی اثرنکرد اما خب بهش لبنیات نمیدم سردی نمیدم،اما یه دکتره پروفسوزه تهرانه اگه وصع مالیت خوبه پیجشو دارم میگن تضمینیه نمیدونم،محسن تقی زاده

خداکنه خوب بشهآخه دو روز خوب صحبت میکرد نمیدونم یهو چی شدبدترین بلائیه ک سرم اومده

کو تا دو روز خوب باشه و دو روز بد هنوز اول راهی پس مثل من روحیتو خراب نکن و باهاش بسازتا خوب بشه دوسه ساله پسرم درگیرشه یه ماه خوبه بعدش نابود و منم ضعف اعصاب گرفتم

واین است زندگی پر درد من

پسر من هم دو ساله بود گرفته بود بردم دکتر گفت بگو چطوری حرف میزنه منم گفتم اول کلمات رو سخت میگه بقیه رو خوب میگه گفت خوب میشه البته مشاورش یه قرص داده بود که دکتر وقتی از خارج اومد گفت نباید میداد خودش خودبخود خوب میشه و خوب شد البته بردیم دکتر مغز و اعصاب کودکان و از سرش اسکن کردیم .

ولی دکتر اصلی که تهران بود  با صحبت کردن و راه رفتنش گفته بود خوب میشه و نیازی به اسکن و دارو نبود.

شما هم پیگیر باش خوب میشه 

از مطالب اینترنت هم کمک بگیر

من یه خانواده رو میشناسم که لکنت زبان ارثی دارن ، سه تا جاری هر سه تا بچه هاشون حدود ۲ سالگی گرفتن ، اولی که گرفت همه حالشون بد بود کلی غصه خوردن گریه کردن ، بچه مدتها کلاس گفتار درمانی رفت تا قبل پیش دبستانی خوب شد ، دومی هم گرفت دیگه کسی استرس نگرفت مثل اولی رفت کلاس خیلی زودتر خوب شد ، سومین نوه که گرفت مادرش نبرد گفتار درمانی و دیگه عادی شده بود و خیلی زود خودش خود بخود خوب شد .

گفتار درمانی ببرید و اصلا استرس به خودتون راه ندید مخصوصا که دکتر گفته مشکلی نیست . 

چندبارانلاین حرف زدم چیزی اثرنکرد اما خب بهش لبنیات نمیدم سردی نمیدم،اما یه دکتره پروفسوزه تهرانه اگ ...

پیج دکترو بهم میدی

من چند جلسه پسرمو بردم بازی درمان

ببین اینا از ی چیزی ترسیدن ولی خوب میشن

اینجور ک دکتر گفت مهم اینه استرس نداشته باشیم و تشنج حذف بشه.دعوا دادو بیداد استرس نگرانی نداشته باشیم ک ب بچه زود منتقل میشه

من ی هفته هست ک آرومم و میبینم پسرم خ آرومه

ببین جو خونه رو شاد کن.

کو تا دو روز خوب باشه و دو روز بد هنوز اول راهی پس مثل من روحیتو خراب نکن و باهاش بسازتا خوب بشه دوس ...

نمیدونم این لکنت کجا بود خراب شد رو سر ما

دکتر بردیش؟

من پسرمو بردم بازی درمان میگ صحبت کردنو بگیر ب بازی ک تو بازی بهتر صحبت میکنه و استرس نداشته باشین و جو خونه شاد بشه

اینجور ک من متوجه شدم این بچه ها خ باهوشن و استرسو زود میگیرن. اگ خودت و بچت آروم باشین استرس نداشته باشین عصبی نشین خودبخود خوب میشن

شما تو این چند سال چ کارایی واسه بهبود پسرت انجام دادی؟

دکتر ب من گفت اول ب بچه بعد مامان بابا بستگی داره ک ریلکس برخورد کنن ببرینش بیرون از محیط خونه دور بشه جو رو شاد کنید ک کم کم از سرش بیفته

کو تا دو روز خوب باشه و دو روز بد هنوز اول راهی پس مثل من روحیتو خراب نکن و باهاش بسازتا خوب بشه دوس ...

نمیدونم این لکنت کجا بود خراب شد رو سر ما

دکتر بردیش؟

من پسرمو بردم بازی درمان میگ صحبت کردنو بگیر ب بازی ک تو بازی بهتر صحبت میکنه و استرس نداشته باشین و جو خونه شاد بشه

اینجور ک من متوجه شدم این بچه ها خ باهوشن و استرسو زود میگیرن. اگ خودت و بچت آروم باشین استرس نداشته باشین عصبی نشین خودبخود خوب میشن

شما تو این چند سال چ کارایی واسه بهبود پسرت انجام دادی؟

دکتر ب من گفت اول ب بچه بعد مامان بابا بستگی داره ک ریلکس برخورد کنن ببرینش بیرون از محیط خونه دور بشه جو رو شاد کنید ک کم کم از سرش بیفته

پسر من هم دو ساله بود گرفته بود بردم دکتر گفت بگو چطوری حرف میزنه منم گفتم اول کلمات رو سخت میگه بقی ...

ممنون والا پیگیر شدم میگ خودت استرس داری بچه استرس میگیره گفت ریلکس باش مشکلش جدی نیس

چقد طول کشید بچه شما خوب شد؟

من یه خانواده رو میشناسم که لکنت زبان ارثی دارن ، سه تا جاری هر سه تا بچه هاشون حدود ۲ سالگی گرفتن ، ...

ما ارثی نداریم ن خانواده خودم ن همسرم

بردنش بازی درمان گفت نگران نباش اصلا عکس العمل نشون نده خوب میشه

دعا کن بچم خوب بشه