2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر 

دختر من دوازده روزشه امروز یکم از شیرش رو بالا آورد و از ظهر مدفون نکرده شکمش خیلی نفخ کرده دوبار هم صدا از شکمش اومد مدام خودشو کش و قوس میده و قرمز میشه اما گریه نمیکنه فقط وقتی گرسنشه بیدار میشه

خیلی حس عذاب دارم چیکار کنم

الآنم که دکتر نیست ببرمش

تجربه ای دارید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ میخوایین بره دسشویی کره محلی نرم بدین بخوره اگ شکم درد داره شربت گریپ میکچر برین

کره که خیلی سنگینه نمیشه به بچه داد

حتی ممکنه حساسیت داشته باشه چطور راحت تجویز میکنی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

عزیزم بچه از الان تا چندماهگی کولیک و .. داره. غذاهای نفاخ و سرد رو حذف کن(اگر خودت بهش شیر میدی). قطره هایی که برای نفخ و کولیک هست که دکتر تجویز می کنه.برای دختر من دایمتوکین و قطره پدیلاکت داده بود. برای بچه شما ممکنه چیز دیگه ای تجویز کنه. 

اطراف ناف و پهلوشو آروم با روغن زیتون مالش بده. پاهاشو به حالت دوچرخه ورزش بده... 

نفخ و شکم درد بچه عادیه. زور زدن توی خواب و قرمز شدن هم عادیه.. مراعات غذایی، گرفتن آروغ و .. بهترش می کنه ولی راه حل اصلی گذشت زمانه 

کره که خیلی سنگینه نمیشه به بچه دادحتی ممکنه حساسیت داشته باشه چطور راحت تجویز میکنی

عزیزم من از یک روزه گی تا ۴۰ بچه بهش کره میدادم خیلی کم در حد یه قاشق چایخوری روزی یبار حتی مامان بزرگم اینا هم دادن به بچه هاشون قرار نیس یه ملاقه بدیم ک اونو میدیم تا روده ها نرم بشه و اون مدفوع سفت خارج شه

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر
عزیزم من از یک روزه گی تا ۴۰ بچه بهش کره میدادم خیلی کم در حد یه قاشق چایخوری روزی یبار حتی مامان بز ...

عزیزم شما بچت حساسست نداشته

کره خیلی سنگینه بعد از ۶ ماه باید به بچه داد کاش ساده نگیریم و هرچیزی به خورد این طفلکا ندیم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند