2777
2789
عنوان

پسری که ی مدت هست ی مدت نیس

249 بازدید | 50 پست

شاید تو نگاه اول بگین دوست نداره نمیدونم خدا می‌دونه داره یا نه چون ی سری اتفاقات افتاد که از هم زده شدیم .حالا ماجرا اینه که باهم چندروز ی بار حرف می‌زنیم اوکیم تقریبا حتی پیشنهاد دیت دادگفت هرکجا که بگی 

ولی خب سرده همچنان و واقن ی حس یا دیوار بینمون هست بازم نمیدونم چکار کنم موقعیتش خوبه و در کل پسر بدی به نظر نمیاد ولی واقن نظرتون رو بگین ادامه بدم چطوری به نظر میرسه

خودش گفت اگر میخوای بمون و ی مدت سردی رو تحمل کنیم شاید دوباره بهتر شد رابطمون

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با یکی دیگس

مطمئنی

آخه ی بار بهش زنگ زدیم امتحانش کنیم با دوستام ولی زود قطع کرد پی وی هم رفتیم همینطور اصن دختر می‌ره سمتش فرار میکنه

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

مطمئنیآخه ی بار بهش زنگ زدیم امتحانش کنیم با دوستام ولی زود قطع کرد پی وی هم رفتیم همینطور اصن دختر ...

اره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اره

چی بگم حالا می‌دونی من چی فک کردم گفتم این با کسی نیس ولی ممکنه عده ای رو جز من تو آب نمک گذاشته باشه

چی بگم حالا می‌دونی من چی فک کردم گفتم این با کسی نیس ولی ممکنه عده ای رو جز من تو آب نمک گذاشته باش ...

اینستا سرچ کن زهرا دوست پرور همه چیو یادت میده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

زیاد دارم ازین پیجا

ولی خب بازم آدم تو ی دغدغه میوفته نمیدونه چی کنه انگار جواب نیستن

اخه بعضی پسرا میمونن

ینی نظر شما اینه که پسر سالمیه و‌قصدش جدیه؟

اخه بعضی پسرا میمونن

من ازش خیلی چیزا یاد گرفتم واقعا راه حل هاش عالیع رایگانم هس ی نگا بنداز