2777
2789
عنوان

شوهرم با هر حرف ساده ای تحریک میشه که فحش بده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه بددهن بوده ولی اخیرا خیلی بیشتر شده و اصلا اهمیت نمیده که رفتارش ناراحتم می‌کنه پیش فرضش اینه ...

ببخشیدا نمیخام  ناراحتت کنم 

ولی ازش مطمئنی  بهش اعتماد داری؟؟. 

شاید اونجا یه کارایی میکنه ک تو خبر نداری و این باعث شده اینجوری بداخلاقی کنه

دورین و اینجوری رفتار میکنه؟؟ خیلی عجیبه معمولا دوری زن و مرد عشق و دوستی میاره

میگه تو همش منو میخوای کنترل کنی 

در صورتیکه من از وقتی که رفته خیلی تنها شدم و میخوام برم کلاس ثبت نام کنم و وقت بگذرونیم ولی نمی‌ذاره و تهدیدم می‌کنه میگه وقتی اومدی با هم میریم

ببخشیدا نمیخام ناراحتت کنم ولی ازش مطمئنی بهش اعتماد داری؟؟. شاید اونجا یه کارایی میکنه ک تو خبر ن ...

فعلا خونه داییش هست و دوست دختر داییشم باهاشون زندگی می‌کنه و فضای مجازیمونم تا جایی که میدونم مشترکه

خانومایی که عکس گذاشتن سایت وقیح توی اینستا عکس 382 نفر تون و با کاربری پست کرده من سقف تاپیکام پر ش ...

عزیزم بهم توی خصوصییا اخرین تاپیکم  بگو چجوری بوده برات تاپیک بزنم 

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

میگه معذرت می‌خوام ببخشید تو درست میگیباز تکرار می‌کنه

بهش بگو اگر اینطوری کنه همیشه ازش ناراحت و گله مندی شاید تغییر کرد.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

بهش بگو اگر اینطوری کنه همیشه ازش ناراحت و گله مندی شاید تغییر کرد.

براش مهم نیست بخدا 

میگه برای تو هر کاری میکنم ولی وقتی ازش یه چیز میخوام انقدر میپیچونه و اذیتم می‌کنه و تهشم انجام نمیده

خانومایی که عکس گذاشتن سایت وقیح توی اینستا عکس 382 نفر تون و با کاربری پست کرده من سقف تاپیکام پر ش ...

یاعلییییی میشه درخواست بت بدم پیچشو بدی؟؟؟ وقیح کیه؟؟ 

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿