2777
2789
عنوان

چقد پسرا جدیدا پر رو شدن

198 بازدید | 20 پست

امروز  یکم جلو تر از خودم  یه دختر هم سن و سال خودم  داشت راه میرفت اما یه جوری انگار قر میداد راه میرفت 

به اکیپ پسر از کنارش رد شدن یهو  بلند گفتن  نه نه این تایپ من نیست 🫠  منظورشون اون دختره بود  

خیلی ام شیک بود بیچاره ..پس تایپشون چیه 

اونا عقب موندن ولشون کن

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الکی میگن .... اعتماد ب نفس دختره بیاد پایین گاردش بخوابه برن سمتش

من استرس گرفتم فکر کردم منو میگن اما دیدم نه یکیشون داشت میومد سمتم محل سگم بهش ندادم مثل دختره رد شدم رفتم 

تقصیر اون وینی بیشعور بود ک با مسابقه و شرکت کننده های خاصه از پیش تعیین شده اومده بساط این کنسله اون کنسله راه انداخت پسره اوبی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خیلی لاشی شدن ما ساده ها ب چشم نمیایم

مهم زیبا بودن اراسته بودن و با اخلاق بودنه 

حالا چ ساده باشه چ نباشه

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
تقصیر اون وینی بیشعور بود ک با مسابقه و شرکت کننده های خاصه از پیش تعیین شده اومده بساط این کنسله او ...

وای دقیقاااا 

یه مشت دختر که صدتا جا رفتن مدل برای ژل و بوتاکس شدن رو آورد اینا انتظارشون رفته بالا ما ساده ها چجوری انقد هزینه کنیم اخه 

مهم زیبا بودن اراسته بودن و با اخلاق بودنه حالا چ ساده باشه چ نباشه

من همیشه سعی میکنم مرتب و شیک بپوشم اما هیشکی سمتم نمیاد

بعد توی کلاسمون هر کی بیشتر ارایش میکنه و شلخته طور لباس میپوشه جذب اون میشن 

وای دقیقاااا یه مشت دختر که صدتا جا رفتن مدل برای ژل و بوتاکس شدن رو آورد اینا انتظارشون رفته بالا م ...

همشون مدل بودن و از همشون پول گرف ک پیجشون بیاد بالا و ومعروف هم شدن

ی دونه ادم عادی بینشون نبود خصوصا از لحاظ لول شغلی و استایل

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من همیشه سعی میکنم مرتب و شیک بپوشم اما هیشکی سمتم نمیادبعد توی کلاسمون هر کی بیشتر ارایش میکنه و شل ...

چندسالته؟

همشون مدل بودن و از همشون پول گرف ک پیجشون بیاد بالا و ومعروف هم شدنی دونه ادم عادی بینشون نبود خصوص ...

جدی پول گرفته ازشون ؟ من احساس میکنم شاید بهشون پول هم داده 

مخصوصا اون دختر نچسبه 

۲۲ عزیزم

خانوم باش و خانومانه و شیک لباس بپوش 

بعدا ک سر و سامون گرفتی و بهترینا اومدن سراغت دعام میکنی💋

جدی پول گرفته ازشون ؟ من احساس میکنم شاید بهشون پول هم داده مخصوصا اون دختر نچسبه

ن پول گرفته ی پیج افشاگری گفت