2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شمالی ام گلم  

مزه اش ملسه اگه ترش بخوای رب انر میزنی اگه نه یه قاشق شکر 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مرغش همون مرغه سس روش یکم ترشه دونه انار هم هی میاد زیر دندون 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم تازه تو اینستا سیو کردم دستور پختش و ببینیم اونایی که خوردن چه میگن🙃

🤣😂زدم تو نی نی سایت یکی نوشته بود الهی بمیرم درست کردم 

مرده هم ازش نمیخوره شوهر بیچارم مجبوری خورد

مرغ ناردون نخوردم اما مرغ ترش عالیه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
🤣😂زدم تو نی نی سایت یکی نوشته بود الهی بمیرم درست کردم مرده هم ازش نمیخوره شوهر بیچارم مجبوری خورد

😂😂😂😂وای خدااا خیلی خوب بود 😆

فکر نمی‌کنم اونقدرا بد باشه ولی ،بنظرم همون دونه های انار شاید یکم تو ذوق بزنه موقع خوردن

ملسه فقط انارای داخلش میاد زیر دندون اذیت میکنه

آمدم همینو بگم واقعا انارش آزار دهندس   من که درست کردم نپسندیدم میشه فسنجون بدون گردو با انار ضدحال فقط اسمش خوشگله  بچه هام ازم پرسیدن وقتی فسنجون هست چرا اینو درست کردی بعدم گفتن گدا بازی درآوردی خواستی ارزون بشینه هر چی گفتم غذای شماله خواستم امتحان کنم .....

آمدم همینو بگم واقعا انارش آزار دهندس من که درست کردم نپسندیدم میشه فسنجون بدون گردو با انار ضدحال ...

😂😂وای یاد شبکه میشف افتادم ...اگه یادت باشه کانال آشپزی بود 

منم ی غذایی یاد گرفتم گفتم درست کنم..خلاصه بد نشد شوهرم ک هی میگفت خوشمزس ..آقا این نهارم برد سر کار 

ساعت ۳ بعدظهر موقع نار زنگ زد ایم غذا چی بود 

گفتم واس چی ..گفت خاهشن دیگه ازینا درست نکن😐😐🤭😂😂

😂😂وای یاد شبکه میشف افتادم ...اگه یادت باشه کانال آشپزی بود منم ی غذایی یاد گرفتم گفتم درست کنم..خ ...

غذاهای شمالی فقط خود شمالی ها لذت میبرن 

برای همه پسند نیست 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
غذاهای شمالی فقط خود شمالی ها لذت میبرن برای همه پسند نیست

گیل پخت نگاه میکنم بعضی هاشون آب دهنم راه میافته اما یهو آخر پخت چند تا تخم مرغ میشکنه تو خورشت هم میزنه میشه املت من جیغ میزنم میگم نه مرغانه نریز بعد داد میزنم این کوفته درده حیف اون خورشت نیست تخم مرغ میشکنی توش 

گیل پخت نگاه میکنم بعضی هاشون آب دهنم راه میافته اما یهو آخر پخت چند تا تخم مرغ میشکنه تو خورشت هم م ...

😄😄😄😄عزیزم