2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم خواهر کوچیکم با یکی دوسته به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 95 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ۱۶ سال برای دوست پسر داشتن خیلی زود نیستنمیخواد به مامانت بگیباهاش طرح رفاقت بریز و روش نظارت داش ...

معلومه که زوده!

تورو حضرت عباس لایک‌نکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید 

فک نمیکنی به حریم خصوصیش تجاوز کردی؟ شما باید خواهرش باشی ن دشمنش باید با زبون خوش راهنمایش کنی و بعد زندگی خواهرت ب شما ربطی ندارع

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بابا چتونه شماها؟

بچه اس یه اشتباهی داره میکنه به مامانت نگو خودت حواست باشه 

حالا یه اشتباهی کرد بچه آبروش رو بردید در سطح شهر گناه داره اسم بچه رو دارید در میکنید تو محله حالا چیکار کرده مگه ۱۶ سالشه چه خبرتونه 

خودت کنترلش کن

سری قبلی مامان اینات فهمیدن دیگه ادب شد؟؟ 

خیلی رفتار خوبی کردن میخوای باز بگی

اتفاقا عقده ای داغونش کردین 

این چه طرز رفتار با یه نوجوونی که تازه میخواد جهان اطرافشو بشناسه 

باید از در محبتو دوستی وارد میشدی نه مثل یزید بالا سرشو بگیرین

حسبی الله ❤
کتک و زور کارساز نیستاز در محبت وارد شو تعجبم از شماست چطور سریع شماره رو حفظ کردی و پیگیر ماشالله ق ...

چون قبلا کاراشو میدونستم میدونی چقدر خجالت کشیدیم وقتی فهمیدیم با پسرخاله زن داداشم دوست بود داداشم وقتی مجلسی چیزی دارن دیگه خونه اونا نمیره از خجالت

عزیزم تو خاهرشی 

بجای اینک ب مامانت بگی و تهدیدش کنی 

باهاش حرف بزن درددل کن 

اینجوری بهتره 

تو اگ خاهر خوبی بودی نمیزاشتی مامانه بفهمه خودت حلش میکردی 

احساس میکنم خبرارو میبری😂👩🏻‍🦯

نباید بخواد ادم مشکلی رو حل کنه بد ترش کنه . کاش نمیزاشتین کسی بفهمه . یموقع جوونه یا بچست هر چی هم دعوا کنی منظور اصلی اون هدف اصلی که چرا این کار ایراد داره رو متوجه نشه .با سیاست حل کرد باید .

به نظر من توی این سن یه گوشش دره یکی دروازه 

و خیلی آسیب می‌بینه در آینده 

ببین خیلیییی!!!! 

پس با مامانت حرف بزن 

بگو بدون تنبیه کاری کنین یک مدتی روش نظارت داشته باشید دورش کنید ازش 

خودش شاید اذیت بشه اما بعدا دستتونم میبوسه!