2777
2789
عنوان

زردی

220 بازدید | 26 پست

دکتر برا نوزاد ۳۸ روزم‌ قرص فنوباربیتال ۱۵ تجویز کرده 

شبی یه دونه داخل ۱۰ سی سی آب حل کنم بدم بهش 

به مدت یه هفته ، بعدهم یه هفته نصفشو اینجوری بدم 

کسی تا حالا تجربه داشته؟!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۹ سال پیش داداشم تازه به دنیا اومده بود زردی داشت مامان بزرگم به مامانم گفت وقتی جاشو عوض میکنی با آب سرد بشور بچه رو ، مامانمم همین کار و کرد، جواب داد

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

ما همه این کارا کردیم

وقتی دکتر یه چیزی میگه گوش کنین 

توصیه های مسخره طب سنتی و اقدس خانوم  و مهین خانوم رو گوش نکنین 

الان دکتر دارو داده چرا میایی از ما که سواد پزشکی نداریم میپرسی؟ این وسط یکی هم یه چیز اشتباهی بگه واسه بچه ت بد شه؟؟؟ آخه شیر خام گاو چیه دیگه

انگار دوره وایکینگا زندگی میکنن

قرص فنو باریتال واسه تشنج و صرع تجویز میشه ، عوارض هم زیاد دآره ، چندتا دکتر دبگه هم ببرید ببینین چی میگن. بهتره این دارو رو ندید

دیدگاه فتو تراپی استفاده کردین؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
وقتی دکتر یه چیزی میگه گوش کنین توصیه های مسخره طب سنتی و اقدس خانوم و مهین خانوم رو گوش نکنین الان ...

دقیقا، استارتر میگه همه راه هارو رفتیم میگن شیرخشت و این چرتا رو بدید....برای زردی نوزاد فقط فتو تراپی جواب میده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
۲۰ بود با دستگاه اومد پایین الان ۱۲ مونده رنگ پوستش زرده ولی

استارتر خواهشا فنوباربیتال نده چندتا دکتر دیگه ببر