2777
2789
عنوان

کسی بوده خیانتو ببخشه بیاید از تجربباتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 94 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیشنهادم اینه که ببین اگه میتونی هی به گذشته بک نزنی و خودخوری نکنی . تا اخر عمرت با کوچیک ترین اتفا ...

خودم خیلی حساسم و بشدت زودرنج 

میترسم باز این کارو بکنه و ضربه بدی ببینم

حق باشماست یه فرصت بهش بدم بسنجم ببینم چطور میشه🥲

لایکم نکن😊💛   ♡آرام‌دلے، دفع‌غمے، مرهم‌دردی..❤️🖇♡

مامان من بعد ۱۳سال هنو نبخشیده اخه بابام رفته طرفو گرفته بامال شما خیلی فرق داره

بهش میگیم خیانت کردی میگه نه جنایت ک نکردم رفتم زن گرفتم قانون این حقو داده بم...💔

:))

از لحاظ مالی و عاطفی واقعا عالیه هم خودش هم خانوادش خودش میگه اونموقع نفهم بوده با اینکه یکسال و خور ...

خوب اگه خوبه ببخشش.و بهش بگو فعلا بچه خبری نیست تا ببینم چقدر حرفات راسته.حداقل تا سه سال اینده.۸۰ درصد مردها و حتی زن ها از جمله خود من یکبار را خیانت کردیم.من خودم با دوست دانشگاهم  دوبار رفتم دور زدم.دیدم درخواست های بد داره.دیگه نرفتم.بستگی به زات طرف داره.یبار چیزی نیست.

وقتی خیانت میبینی فکر میکنی مشکل از خودت بوده اما بایدبدونی مشکل از اونه و ذات خرابش که درست شدنی نی ...

من ب زنی ک شوهرم باهاش بهم خیانت کرد پیام دادم

میدونی چی گفت؟ 

گفت ببین چ مشکلی داری ک شوهرت اینکارو کرده 

امیدوارم فقط ی روز همین حرفو ی زنی ب خودش بزنه 

مامان من بعد ۱۳سال هنو نبخشیده اخه بابام رفته طرفو گرفته بامال شما خیلی فرق دارهبهش میگیم خیانت کردی ...

قانون این حقو داده ، اما خدا هم وجدان داده ، اون زمان قدیم بود زنا همه هوو داشتن ، عادی بود ، الان کسی ک هوو دار میشه ب هزار مدل میشکنه له میشه 

چ حرفایی ک پشت سرش میزنن و میگن کم گذاشته لابد ، زن خوبی نبوده لابد 

متاسفانه هم جنسا همینارو میگن 

مردی ک وجدان و وفا داره تو این دوره بخاطر لذت خودش یه زنو خرد نمیکنه تو اجتماع 

بچه نداریم یکسال بود زندگی میکردیمکه تو پیامای دیگه گفتم باینفر دوست شد و بیرون رفتن خیلی هم از نظر ...

اصلا نبخش. بازم تکرار میکنه.

منم ۵ سال باهاش بودم. 

الان قلبم داره از درد سوراخ میشه. 

ولی حاضرم قلبمو بکنم بندازم زیر پام مچاله کنم .ولی برنگردم

خودم خیلی حساسم و بشدت زودرنج میترسم باز این کارو بکنه و ضربه بدی ببینمحق باشماست یه فرصت بهش بدم بس ...

من فرصت دادم ، هشت سال 

کل هشت سالو خیانت کرد 😊 

هربار با کلی گریه التماس، ب پام میوفتاد نگهم میداشت میگفت بری میمیرم خودمو میکشم ، 

موندم ... اما عوض نشد ، حالام ک بچه دارم

قانون این حقو داده ، اما خدا هم وجدان داده ، اون زمان قدیم بود زنا همه هوو داشتن ، عادی بود ، الان ک ...

از نظر خودش خیلی مرد خوب و باایمانیه 

قانون این حقو داده پیامبرام ک این اجازه رو دادن این مردا پرو شدن 

نمیدونی ک چه حرفایی ک نمیزنه ب ما..

انتظار داره هوو ها مث خاهر باشن باهم

:))

همه چیز بستگی به روحیات خودت داره عزیزم بعضی ها میتونن فرصت بدن بعضی ها نه، اگر دوست بودید قطعا میگفتم جدا شو ولی چون متاهلی میگم یه فرصت بده البتهههههه اگر میخوای تا اخر عمرت با شک و تردید زندگی کنی و خودخوری کنی و نری مشاوره و... تا بچه نداری تموم کن

از نظر خودش خیلی مرد خوب و باایمانیه قانون این حقو داده پیامبرام ک این اجازه رو دادن این مردا پرو شد ...

پیامبر چه قرنی این اجازه رو داده ؟ همون خدا ک گفته میتونی زن بگیری خودشم گفته درصورتی ک بتونی عدالت رو برقرار کنی 

هیچ مردی نمیتونه عدالت صد در صدی رو برقرار کنه و این متنفیه رسما 

این توجیه مرداییه ک تنوع دوس دارن ، 

ب

بعدم هم دلشون میخواد صلح باشه بین دو تا زن تا ارامش داشته باشن 

خیلی گستاخن