2777
2789
عنوان

کسی بوده خیانتو ببخشه بیاید از تجربباتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 94 پست
میگه دلیل برگشتم چیه؟

میگه پشیمونم اونموقع نمیفهمیدم چه گندی به زندگیم کشیدم تکرار نمیکنم و این حرفا

لایکم نکن😊💛   ♡آرام‌دلے، دفع‌غمے، مرهم‌دردی..❤️🖇♡

بنظر من هیچ کسی نمیتونه خیانت و ببخشه کسی هم بگه واقعا بخشیدم دروغ میگه 

کسی که مونده مجبور به موندن بوده حالا یکی بخاطر بچه یکی بخاطر نداشتن پشتوانه و ...

ولی اینو میدونم چه بمونه چه نمونه اول و اخر قربانیه هرزه بازیای دو نفره و تا اخر عمر آسیب روحی که بهش وارد شده رو به دوش میکشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدم😂😂😂تاپیکام بخون بیاد دستت زندگی من

اخ عزیزم چطور میتونی... پیامامو بخون نظرتو بگو با این چیزایی که گفتم

بچه نداریم یکسال بود زندگی میکردیمکه تو پیامای دیگه گفتم باینفر دوست شد و بیرون رفتن خیلی هم از نظر ...

خوب بچه نداری .این یه گزینه مثبته.باز ببین بدون همسرت زندگیت بهتر میشه.خانواده داری ازت حمایت کنن.کل رفتار و اخلاق همسرتو باید ببینی .رفیق بازه.هیز و دروغو هست یا نه.شایدم ادم خوبی باشه.سرش به سنگ بخوره.اگرم خواستی ادامه بدی .تا چند سال بچه نیار .خودت سبک سنگین کن

من بارها بخشیدم دیدم هی ادامه میده الکی میگ غلط کردم با ی بچه جدا شدم والا عمرمو از سرراه نیاوردم

دقیقااا هرادمی حق زندگی داره 

منم به این باور رسیده بودم حرف مردمو کنار بزنم و برا خودم زندگی کنم 

بچه هم ندارم

بنظر من هیچ کسی نمیتونه خیانت و ببخشه کسی هم بگه واقعا بخشیدم دروغ میگه کسی که مونده مجبور به موندن ...

من از هرلحاظ شرایطم اوکی بود برگشتم خونه پدرم نه چیزی ازش گرفتم نه چیزی خواستم بچه هم نداشتیم 

همینجوری اومدم و دیگه نخواستم ببینمش

خوب بچه نداری .این یه گزینه مثبته.باز ببین بدون همسرت زندگیت بهتر میشه.خانواده داری ازت حمایت کنن.کل ...

از لحاظ مالی و عاطفی واقعا عالیه هم خودش هم خانوادش 

خودش میگه اونموقع نفهم بوده با اینکه یکسال و خورده ای باهم زندگی کردیم اخلاقام تمامادستش بود و با این حال این گندو بار اورد

خانوادمم مشکلی نداشتن برگشتم بدون هیچی نه چیزی ازش گرفتم نه خواستم که بده با اینکه وضع خودش و خانوادش بشدت خوب بود نتونستم وایسم و ببینم چطور کارشو توجیح میکنه

با اون حال میگفت باز دوستم داره و چیزی بینمون عوض نشده

الان میگه نمیدونسته چه گندی داره به زندگیمون میزنه

من از هرلحاظ شرایطم اوکی بود برگشتم خونه پدرم نه چیزی ازش گرفتم نه چیزی خواستم بچه هم نداشتیم همینجو ...

پیشنهادم اینه که ببین اگه میتونی هی به گذشته بک نزنی و خودخوری نکنی . تا اخر عمرت با کوچیک ترین اتفاق به دلت لرزه نیافته ‌برگرد 

و آخر اینکه ببین اگر ارزشش و داره بمون هیچ چی از خودت و روح و روانت مهم تر نیس

من شوهرم یه کاری کرد در حد خیانت بود بخشیدم

الان دو سال از اون موضوع گذشته ولی هنوز خودخوری میکنم بابت کارش 

با کوچیک ترین حرکتش دلم میلرزه 

به هیچ عنوان دیگه بهش اعتماد ندارم 

هیچوقت هم بروش نمیاوردم 

این وسط فقط خودمم که دارم نابود میشم