2777
2789
ها یرگه 😁وخه وخه وخه یره با صدای اوس موسی😂

صدا اوس موسی چیه برار با لهجه خودت بخان خخخخ ،🤣🤣🤣

https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻‍♀️🥺

از خواهر من ۸۰۰ هزارتومن دوسال پیش بخاطر این غذا پول گرفتن متاسفم براشون که با اعتقادات آدم بازی میک ...

واااا

اصلأ تا حالا از ما پول نگرفتن چندین بار گرفتیم 

یه بار با کدملی خودمو همسرم

یه بارم خالم اینا گرفتن

یه بار خونواده خودم

تک ریالی هم ندادیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برنامه نسیم رضوان نصب کن باید اسمت دربیاد

نذربالای هفصد تومان داشته باشی بهت میدن

یاهم عقدت توی حرم باشه

اما صبحانه رو بدون اینچیزا میتونی دریافت کنی

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیزحمت برای دوتاعزیزم دعاکن که موفق ودرسخون وسلامت باشن ..درآمدمون زیاد بشه..مشکلاتم حل بشه

چشم حتما انشالله اگر قابل باشم خیلی دعاتون میکنم 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

ببینید این غذا کلا رایگان هست منتهی چون ماشااله تعداد زائرین بالا هست قرعه کشی میشه، باید برنامه رضوان رو نصب کنی و وقتی وارد حرم یا صحن و سرا میشی حتما حتما جی پی اس و اینترنت گوشیت روشن باشه که بفهمه الان اونجا هستی چون از بین کسانیکه اونجا اینترنت دارن و جی پی اسشون روشنه قرعه کشی میشه. 

علاوه براین کسانیکه نذری دارن مثلا گوسفند قربونی یا پول یا طلا هم ژتون رایگان دریافت میکنن اما این فقط نذرشونه و نه قیمت ژتون

۵ مهر ۴۰۳: ۷۰ کیلو ۱۳ مهر:۶۹ کیلو،هدف: ۶۰ کیلو