اولین برفی که اومد مشهد ما رفته بودیم حرم خیلی سرد و برفی بود چندتا خدام ژتون صبح داخل محوطه پخش میک ...
خب اره اونجوری برا شام ناهار خودشون تقسیم میکنن بین زوارا حتی یه وقتا داخل مسجدا میرن تقسیم میکنن دیگ شانسیع ولی اگ بدون هیچی بخوای بری باید پول بدی اون گرون
https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻♀️🥺
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ااره بخدا ما چنتا فامیلامونم شمالی هستن رفته بودن گفتن پرسی هشتصد بعد پسرخاله شوهرمم اونجا خادمه اتف ...
من به اندازه موهای سرم مشهد رفتم یکبار فیش نداشتم رفتم جلو غذا بهم دادن بدون قرونی پول،اصلا نه دیدم نه شنیدم از کسی پول بگیرن،اگر بنا باشه طرف هشتصد تومن پول یک پرس غذا بده دیگه نذری حساب نمیشه پس میره یه رستوران شیک میشینه غذا میخوره نصف این مبلغم میپردازه
اره هست با نسیم رضوانم میگن هر سه سال یکبار میشه بری من دوبار رفتم یکبار برا خودم شوهرم یکبارم با کد ...
خب تعداد تقاضا بالاست
بخاطر تبرکش
ما تو صفای طولانی میبینیم که زائرا یه تیکه نون هم با هم قسمت میکنن یا بسته نمک
عدالت رعایت بشه بهتره
ما هم نذر دادیم فیش گرفتیم
دو بار هم افطاری از فامیلامون خادم افتخاری بودن برای مادرم مریضن آوردن
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
من به اندازه موهای سرم مشهد رفتم یکبار فیش نداشتم رفتم جلو غذا بهم دادن بدون قرونی پول،اصلا نه دیدم ...
نمیدونم ولی شاید شهرستانی بودی زوار بودی شانس داشتی نمیدونم ولی من مشهدی هستم و دیدیم شنیدم و فامیلامون خادم هستن تایید میکنن ولی خودم نرفتم بگم ببینم راسته یا ن ....
https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻♀️🥺
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤