خدا خیرت بده یه مشت خشک مذهب فکر میکنن قصد ما اهانت به محضر امام رضا با لحن دلخراش به ظاهر محترم منو متهم میکنن یکی میگه شایعه یکی میگه مگه اینکه خودش نذری داشته آخه مگه میشه خواهر من نذر کنه ۸۰۰ تومن بده بعد همون غذارم خودش بخوره مگه همچین چیزی در ساحت نذری قرار میگیره مگه اینکه بده به یکی یه چیزی بله نذریه
وای ۲۰ تا پیام برام ریپلی کردن یکی از یکی دلخراشتر
به همون امام رضا قسم اگه نیمی از جوونامون اعتقادشان از دست دادن فقط بخاطر لحن بد این جماعت به ظاهر مومن بوده در حالی که نمیدونن رفتار پیامبرمون با زن یهود چطور باید الگو قرار بگیره پیامبر برای خوشروئی نازل شد اونوقت این جماعت که جز صحابه پیامبرم نیسن خودشون فرزند خدا میدونن و چنان گارد میگیرن که حتی حقیقتهایی که میبینیمو به چشمهامونم نمیتونیم اعتماد کنیم
در ضمن خواهر من به امام رضا پناه برده بود و بقدری گرسنه بود که حتی حاضر بود طلاشو بده حالا من نمیدونم قسمت نذورات بوده یا چی خودمم دلم میخاد یه بار همون غذا بدستم برسه
و اینم بگم غذای حرمو خواهرم از مشهد برای من متبرک آورد و ما اون ته مانده پرسو غذارو تووفریزر نگهداری کردیم و هر کسی که دلش میخواست براش یه قاشق متبرک میدادیم.
در کل من معذرت میخوام مسئله ای رو مطرح کردم که به کسانی خودشونو اهل ایمان میدونن بر خورد .