2777
2789
چرا عززیم من مشهدی هستم چ چنتا از فامیلامون تو حرم هستن اگه بخوای ازاد غذا بگیری بدون فیس و دعوت قبل ...

خدا خیرت بده  یه مشت خشک مذهب فکر میکنن قصد ما اهانت به محضر امام رضا  با لحن دلخراش به ظاهر محترم منو متهم میکنن یکی میگه شایعه یکی میگه مگه اینکه خودش نذری داشته آخه مگه میشه خواهر من نذر کنه ۸۰۰ تومن بده بعد همون غذارم خودش بخوره مگه همچین چیزی در ساحت نذری قرار میگیره مگه اینکه بده به یکی یه چیزی  بله نذریه 

وای ۲۰ تا پیام برام ریپلی کردن یکی از یکی دلخراشتر 

به همون امام رضا قسم اگه نیمی از جوونامون اعتقادشان از دست دادن فقط بخاطر لحن بد این جماعت به ظاهر مومن بوده در حالی که نمیدونن رفتار پیامبرمون با زن یهود چطور باید الگو قرار بگیره پیامبر برای خوشروئی نازل شد اونوقت این جماعت که جز صحابه پیامبرم نیسن خودشون فرزند خدا میدونن و چنان گارد میگیرن که حتی حقیقتهایی که میبینیمو به چشمهامونم نمیتونیم اعتماد کنیم 

در ضمن خواهر من به امام رضا پناه برده بود و بقدری گرسنه بود که حتی حاضر بود طلاشو بده حالا من نمیدونم قسمت نذورات بوده یا چی  خودمم دلم میخاد یه بار همون غذا بدستم برسه 

و اینم بگم غذای حرمو خواهرم از مشهد برای من متبرک آورد و ما اون  ته مانده  پرسو غذارو تووفریزر نگهداری کردیم و هر کسی که دلش می‌خواست براش یه قاشق متبرک می‌دادیم.

در کل من معذرت میخوام مسئله ای رو مطرح کردم که به کسانی خودشونو اهل ایمان میدونن بر خورد .

خدا خیرت بده یه مشت خشک مذهب فکر میکنن قصد ما اهانت به محضر امام رضا با لحن دلخراش به ظاهر محترم م ...

عزیزم اینجا هر کی یه نظری میده دانسته یا ندانسته دیدی من چون مطمعن بودم هر کی ریپلای زد خییییلی محکم گفتم نه باید پول بدی وگرنه عزیزم رستوران ک نیست رایگانم غذا بذه اینجوری باشه ما مشهدی ها دم ب دقه میریم حرم زیارت شام یا ناهارمونم مجانی میخوریم میایم خونه....ن همچین چیزی نیس یا از قبل فیش ثبت نامی یا حالا فیش از خادمی جایی بایذ داشته باشی یا هم ۸۰۰ بدی بابت یه پرس.....،❤️التماس دعا یا علی....

https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻‍♀️🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره