2777
2789
عنوان

تا حالا سیگار نکشیدن مشروب نخوردم

294 بازدید | 55 پست

ولی زندگی داره به نحوی پیش میره ...که مجبورم 

به جای حضور در اجتماع نشستم درس خوندم از اجتماع و تفریححات جا موندم . دوستی با دختر از نظر خانواده من سم بود. 

طرحواره هام فعال شده ..دست خودمم نیست . ریشه در بچگیم داره.

حسود شدم حساس شدم حسرت میخورم ..اگه بیخیال نباشم . قشنگ روحم تیکه تیکه میشه .

هر عقده و مشکلی از بچگی داشتم داره خودشو نشون میده.  

20 سال درس خوندم ولی احساس میکنم مث بقیه زندگی نکردم . بقیه بردن من شکست خوردم . همه ازدواج کردن بچه دار شدن .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داش خو مجبور نبودی اینکارارو نکنی

اینکه معتادشون باشی خوب نیست ولی در حد امتحان اوکیه

من امتحان کردم سیگار و عرقو درسمم میخونم بنظرم بهتره نزاریحسرتش ب دلت بمونه

در مورد سیگار و مشروب به عنوان یه دوست یا خواهر کوچیکتر بگم ک‌من با اینکه دخترم ولی سیگار میکشم و خیلی خیلی زیاد پشیمونم ک شروعش کردم و خودمو وابسته کردم بهش 

مشروبم خوردم ولی چون درحد یکی دوبار بود خداروشکر درگیرش نشدم 

در مورد ازدواجم ک خب شما یه اقایی و براتونم ب هیچ عنوان توی هیچ سنی دیر نیس 

حداقل سعی کنید از اینجا ب بعدو اونجوری ک دوست داریذ زندگی کنید دیگه الان تو سنی هستید ک درست و غلطو تشخیص میدین و نیازی ب دخالت خانواده نیست

همه مون تا وقتی که باید درس میخوندیم درس خوندیم و تفریحاتمون بعدش شروع شد

تفریح و بیرون رفتن تو شهر که ربطی به درس خوندن نداره

همون بهتر که دوست دختر نداشتی. اینایی که داشتن چه گلی به سرشون زدن

اینجور هم که از طرحواره و اینا حرف میزنی خودت سخت میگیری

خودتو پاینبد به گذشته نکن. اگه نسبت به کمبودهایی که در گذشته داشتی آگاه باشی مثل الان، میتونی جلوشو بگیری

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

چه جالب همه روانشناس شدن ! با دوتا مطلب خوندن تو مجازی نمیشه اختلال تشخیص داد برو پیش روانشناس 

اینکه سیگار نمیکشی فک میکنی از زندگی عقبی ؟ سر راه یه متخصص مغز و اعصابم برو