2777
2789
عنوان

تا حالا سیگار نکشیدن مشروب نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 55 پست
در مورد سیگار و مشروب به عنوان یه دوست یا خواهر کوچیکتر بگم ک‌من با اینکه دخترم ولی سیگار میکشم و خی ...

بیماری های روحی جدا داره فشار میاره از اونو دختری هم با این شرایط سمتم نمیاد . میخوام ی چیزی باشه بیخیالم کنه. .وگرنه خودکشی

هیچوقت واسه شروع دیر نیست اتفاقا شما الان تحصیل کرده حساب میشین و کلی اطلاعات دارین و درمورد ازدواج هم دیر نیست میتونین ازدواج کنین و تشکیل خانواده بدین و بشین مثل بقیه 

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب همه روانشناس شدن ! با دوتا مطلب خوندن تو مجازی نمیشه اختلال تشخیص داد برو پیش روانشناس اینکه ...

مطلبو درس متوجه نشدی گفتم مجبورم ب سیگار و مشروب رو بیارم ب خاطر مشکلاتم . مشکلات روحی ی طرف . تنهایی و نداشتن کسی ک درکت کنه از طرف دیگه 

یعنی از این که سیگار مشروب نخوردی ناراحتی ؟؟؟

هیچکس رو ندیده بودم از اینکه مثل یه انسانِ با شرف زندگی کرده باشه پشیمون باشه

اگر انسان درستی بودی وظیفه‌ی انسانیت بوده و خوش به سعادتت که درست زندگی کردی تو ضرر نکردی از مشروب و سیگار نکشیدن و صبح تا شب رفیق بازی و …

کم کم میتونی با آدم های درستی مثل خودت بیشتر وقت بگذرونی و کافه برید و بگردین 

بیماری های روحی جدا داره فشار میاره از اونو دختری هم با این شرایط سمتم نمیاد . میخوام ی چیزی باشه بی ...

خب برید پیشه مشاور بعد درمان برید تو رابطه ی درست نه هر رابطه ای ک کلی اسیب روحی دیگه براتون باقی بذاره 

خودکشی ک راهش نیست مشروب و سیگار و همچی ام لحظه ایه شاید تو لحظه حالتونو خوب کنه اما صورت مسئله رو پاک نمیکنه

نمیتونم متااسفانه

هر مشکلی یه راه حلی داره با خودت بشین فکر کن اگه یه معتاد بشی که مشروب میخوره بهتره یا یه زندگی سالم و تشکیل خانواده و خوشبختی این دیگه به خودت بر میگرده کدوم راهو انتخاب کنی غلط یا درست

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
خب برید پیشه مشاور بعد درمان برید تو رابطه ی درست نه هر رابطه ای ک کلی اسیب روحی دیگه براتون باقی بذ ...

همه جا رو رفتم به خدا . حتی قرصا با دوز بالا حتی تراپیست.  حتی کسیم محض رضای خدا بام نمیمونه ک براش دردامو بگم . دارم منفجر میشم . اون پسرای سالمش واس تفریحشون دوست دختر دارن دخترای زیبا خیلی رتحت بهشون عشق میدم. و باشون میمونن . من چرا باید با این شرایط روحی تنها باشم . 

مثل اینکه ۳۳ سالتونع

سنتون کاملا مناسبه برای ازدواج و الانم کیس خوب براتون پیدا میشه

شوهر خاله من و خالم هردو ۳۹ ساله بودن که ازدواج کردن

دایی خودم ۳۴ ازدواج کرد ۴۰ بچه دار شد

سن شما سنی هست که هم جوونید هم دیگه عقلتون میرسه

هر مشکلی یه راه حلی داره با خودت بشین فکر کن اگه یه معتاد بشی که مشروب میخوره بهتره یا یه زندگی سالم ...

نمیتونم . همین الانشم با این شرایط روحیم کسی نمیمونه . هر کی میاد فرار میکنه .

شما برد کردی که اول از همه بدن خودتو با مشروب و سیگار داغون نکردی و جوونیت رو هم به علافی و دختر باز ...

عوضش مجبور شدم برم روانپزشک و 5 ساله انواع قرصارو بخورم

نمیتونم . همین الانشم با این شرایط روحیم کسی نمیمونه . هر کی میاد فرار میکنه .

بایده برین مشاوره

همه جا رو رفتم به خدا . حتی قرصا با دوز بالا حتی تراپیست. حتی کسیم محض رضای خدا بام نمیمونه ک براش ...

شما نیازی ب ترحم نداری که کسی محض رضای خدا باهاتون بمونه !

بیاید اینجا دردو دل کنید یا حرفاتونو بنویسید 

شما خیلیم پسر خوبی هستی که درگیر فسادی ک توی جامعه هست نشدی 

خیلیا ارزوشونه ک‌همچین پسری تو زندگیشون باشه 

فقط باید کم‌کم دنبال یه ادم مناسب بگردین و بعدش مهارتای نگه داشتن رابطرو یاد بگیرین تا به یه رابطه پایدار با ادمه درست برسید 

نگران نباشید عشق یک دفعه برای ادم پیش میاد تو جایی ک اصلا دنبالش نمیگردید و انتظارشو ندارید

وقتی یکی بیاد تو زندگیتون ک ادمه مناسب زندگیتون باشه کم کم زخمای روحتونو درمان میکنه ...فقط باید صبر کنید اول دوست داشتن به وجود بیاد و بعد جای زخماتونو نشون بدین ادم دردشو پیشه محرم و مرحم میگه نه هرکسی!