من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جوابو اینجا میدم😅من شوهر ندارم هنوز.پارتنر دارم که به شدت غیرتی و ترسناک و حساسهههههه.اصلا یجور عجیبی.اونقدر حساسه که به شدت میترسم ازش.در درجه اول که هیچوقت هیچوقت حتی فکرمم نمیره سمت خیانت چون هم ذاتم اینجوری نیست و از اینکارا متنفرم هم خیلی عاشقشم و هیچکس جز اون به چشمم نمیاد و هم خیلی زیاد ازش میترسم😱ولییییی اگه مثلا یه درصد یروزی اینکارو کردم قبل اینکه اون منو بکشه خودم خودمو میکشم که دردش کمتر باشه😂یا از استرس و حرص سکته میکنم و قلبم وایمیسه.یه دروغ ساده که تازه مصلحتیام هست اگه بهش بگم از استرس هزاربار میمیرم بعد خیانت وااااااای😱😨😰🤦♀️
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
ببین ممنون از جوابت ولی حتما یه مشاوره قبل ازدواج برو عزیزم متاهلی مثل دوران دوستی نیستا 😅 اینکه می ...
قربونت عزیزم❤️
نه بچم خیلی مهربونه اونجوری که فکر میکنی نیست ولی چون خیلی غیرتی و حساسه ناخودآگاه میترسم ازش دست خودم نیست😂خوبه که زن و شوهر از هم بترسند و حساب ببرند😅
ولی چشم میرم.دعاکن اصلا کارمون بشه بعد این همه سال،مشاوره قبل ازدواجم میریم🥺
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏