2777
2789
عنوان

تا حالا سیگار نکشیدن مشروب نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 55 پست
داش خو مجبور نبودی اینکارارو نکنیاینکه معتادشون باشی خوب نیست ولی در حد امتحان اوکیهمن امتحان کردم س ...

واقعا قصد بی احترامی ندارما اما دوست داشتم نظرمو بگم .

به نظر من در امتحان کردن هم اوکی نیست . قرار نیست به خاطر الکل و سیگار آدم حسرت به دل بمونه اتفاقا من یکی از افتخارات زندگیم هست که نرفتم سراغشون ، میدونم نظرات متفاوته و هرکس دیدگاهی داره برای همین دارم نظرمو میگم . 

لطفا عادی سازی نکنیدش . بری سراغش در نمیای مگه با سختی ، خب چرا خودتو اذیت کنی . 

حسرت زندگی با آرامش حسرت سلامتی به دل آدم میمونه نه مشروب .البته این نظر منه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی از این که سیگار مشروب نخوردی ناراحتی ؟؟؟هیچکس رو ندیده بودم از اینکه مثل یه انسانِ با شرف زندگی ...

نه من ناراحت نیستم . و استعمالشون افتخار نداره . من فقط میخوام ی چیزی باشه ک دردا و حسراتامو حس نکنم . اینجوری دارم تیکه تیکه میشم

من همین الانشم سالم نیستم . البته از نظر روحی

اکه سراغ اونا هم بری بدتر از الان میشی . دیدم اطرافم چه بالاهایی سرشون اومده . دنبال حل مشکلاتت باش نه فرار ازشون . 

به خودت سخت نگیر زندگی آنقدر ارزش فشار و استرس و نگرانی و اضطراب رو نداره . خودتو مقایسه نکن که خودتو اذیت می‌کنی به جاش به پیشرفت و ایندت فکر کن . 

هدفی بزار تو زندگیت و دنبالش برو . اگه هم میخوای به آرامش برسی از خدا کمک بخواه ، ازش در خواست کن .  

نه من ناراحت نیستم . و استعمالشون افتخار نداره . من فقط میخوام ی چیزی باشه ک دردا و حسراتامو حس نکنم ...

با خدا صحبت کن ازش کمک بخواه یا حداقل دنبال راحگه حل سالمی بگرد  ، اونجوری فقط بیشتر باعث میشه عذاب وجدان بگیری و اعتماد به نفست بیاد پایین تر . 

شما نیازی ب ترحم نداری که کسی محض رضای خدا باهاتون بمونه !بیاید اینجا دردو دل کنید یا حرفاتونو بنویس ...

نه واقعا از خداشون نیست . دخترا از من فرار میکنن . من کارایی میکنم ک همرو از خودم فراری میدم . 

با خدا صحبت کن ازش کمک بخواه یا حداقل دنبال راحگه حل سالمی بگرد ، اونجوری فقط بیشتر باعث میشه عذاب ...

من میخواام ی مرگ تدریجی داشته باشم . میخوام اذیت نشم حسرت نخورم از ارتباط عاطفی و خوشبختی بقیه . منم نیاز ب دوست داشته شدن دارم

هیچوقت واسه شروع دیر نیست اتفاقا شما الان تحصیل کرده حساب میشین و کلی اطلاعات دارین و درمورد ازدواج ...

نه من هیچی از طرز بخورد با دخترا نمیدونم . ی پسر 18 ساله خیلی راحت ارتباط میگیره اما من نمیتونم کسی رو نگه دارم . من حتی رفیق هم جنس هم ندارم . من خدای دفع کردن ادمام . 

من میخواام ی مرگ تدریجی داشته باشم . میخوام اذیت نشم حسرت نخورم از ارتباط عاطفی و خوشبختی بقیه . منم ...

اول خودتو دوست داشته باش تا بقیه دوستت داشته باشن ، اکه آنقدر اذیتی از دیدن خوشبختی بقیه سعی کن گوش ندی سعی کن از ذهنت پاکش کنی ، اما اگه من بودم سعی میکردم خودم خوشبختر از اون فرد بشم  ، توی تنهایی تلاش میکردم نه به خاطر اون برای خودم ، اما ی جمله قشنگی بود که می‌گفت :

خوشبختی یعنی واقف بودن به اینکه

هرچه داریم از رحمت خداست

و هرچه نداریم از حکمت خدا،

احساس خوشبختی یعنی همین!

خوشبختی رسیدن به خواسته‌ها نیست،

بلکه لذت بردن از داشته هاست. 

دیگر نمی‌خواهم غصه بخورم. هرچیز شده، باید می‌شده و هرچیز نشده، نباید می‌شده،

می‌خواهم بعد از این زیاد فکر نکنم و زیاد دقیق نباشم و زیاد توجه نکنم.

می‌خواهم آرام باشم؛ مگر چقدر زنده می‌مانم که تمام عمرم به فکر و خیال بگذرد؟

خوشبختی نسبیه و از نظر من گذراندن وقت با خانواده می‌تونه باشه شاید از نظر ی نفر پول و...

اول خودتو دوست داشته باش تا بقیه دوستت داشته باشن ، اکه آنقدر اذیتی از دیدن خوشبختی بقیه سعی کن گوش ...

من حس بد ندارم . از زندگی مجردی راضیم ولی وقتی میزم بیرون و ی دختر پسر رو تو خیابون میبینم. حسرت میخورم . میگم کاش منم یکیو داشتم به این زیبایی. در حالی ک من حتی با دخترای معمولی هم نمیتونم ارتباط بگیرم.  چجوری انقد فاصله بوجود میاد

خدا اگه بود من درگیر این مشگلات نمیشدم. .

خدا همیشه هست ما نمیریم سمتش وقتی خودمون به حرفاش گوش نمیدیم اونم همین کار رو می‌کنه . 

اینو اپل به خودم میگم ی جمله هم هست که میگه شکر نعمت نعمتت فزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند 

هروقت سعی کردم از ته دلم شکر گذار باشم به اون چیزی که خواستارش بودم رسیدم . 

اینا تجربیات خودمه که میگم 

اول خودتو دوست داشته باش تا بقیه دوستت داشته باشن ، اکه آنقدر اذیتی از دیدن خوشبختی بقیه سعی کن گوش ...

اون دخترای زیبا با پسرای قد بلندن . اما من قدم متوسطه . پس دوست داشتن دخترا ربطی به احساس من به خودم نداره

با خدا صحبت کن ازش کمک بخواه یا حداقل دنبال راحگه حل سالمی بگرد ، اونجوری فقط بیشتر باعث میشه عذاب ...

هیج دختری سمت من نمیاد.  

و هیج قرص و تراپیستی اثر گذار نیست.  

چه راه حل سالمی وجود داره؟