2777
2789
عنوان

پوششتون توی جمع خانوادگی چطوره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 61 پست
شال سرنمیکنم ولی لباسام پوشیدست به اینجورادمی تذکرنمیدم چون‌مطمعنم بارفتاربدی روبه رو خواهم شد ولی ف ...

نمیتونم قطع کنم از سر مجبوریه دیگه 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

والا پوشش همه خیلی بازه خیلی باز

دخترعمه و دخترعموهای همسرم افتضاح میگردن

چون یکسره میرن استخر خیلی وقتا با مایو میان میگردن بعد میرن استخر

یا بقیه لباسشونم کم از مایو نیس والا

تورو سننه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم شما احتنالا همعقیده با ما هستین وگرنه بعصی تاپیک ها اینطور گفتم جواب دادن چقدر شوهرت سست عنصر ...

دقیقا خیلی موافقم با همسرتون 

ایشون اگر مشکلی داشت خودش رو از رفتن به اون جمع محروم نمی‌کرد و چیزی به روی خودش نمیاورد

من خودم با حجابم ولی حجاب دیگران رو گیر نمیدم بهشون، به خودشون مربوطه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

والا پوشش همه خیلی بازه خیلی بازدخترعمه و دخترعموهای همسرم افتضاح میگردنچون یکسره میرن استخر خیلی وق ...

با مایو میان توی مهمونی و جمع خونوادگی؟

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

ممنونم شما احتنالا همعقیده با ما هستین وگرنه بعصی تاپیک ها اینطور گفتم جواب دادن چقدر شوهرت سست عنصر ...

دقیقا خیلی موافقم با همسرتون 

ایشون اگر مشکلی داشت خودش رو از رفتن به اون جمع محروم نمی‌کرد و چیزی به روی خودش نمیاورد

من تیشرت شلوار یا شومیز شلوار بدون حجاب سر ولی جاریم پلاس سایزه و هیکل درشت با ساپورت و بلیز کوتاه میچرخه برام مهم نیست هر کس شخصیت و استایل خودشو داره اصلا هم کسی بهش بد نگاه نمیکنه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
والا پوشش همه خیلی بازه خیلی بازدخترعمه و دخترعموهای همسرم افتضاح میگردنچون یکسره میرن استخر خیلی وق ...

واقعا؟؟

من باشم میگم من حتی به آقایون هم میگم البته نه با توهین  مثلا اگه ی آقا با رکابی یا شلوارک کوتاه بیاد جلوم بسته به سنش خیلی محترمانه بهش میگم حجابت رو رعایت کن    خانم باشه بله حس خوبی نیست همه بپوشن اما یکی اون وسط لخت باشه چه فرق داره من لخت باشم یا اون ؟؟ حتی بعضی دختر بچه ها رو تابستون میبینم خجالت میکشم نگید بچه اشکال نداره اما وقتی لباس مدل زنونه نیمه عریان میپوشن تن دختر بچه و رد نگاه مردها رو دنبال کنی دستت میاد و دلت برای اون بچه میسوزه و حتی عذاب وجدان میگیری انگار در این تعرض شریک هستی نگید مردها باید نگاه نکنن و...... اگه میخوایم جمع یا اجتماع پاکی داشته باشیم باید تو اون محیط یادمون بره جنسیت مهمان یا همکار یا همکلاسی و.... چیه   ۵۰ درصدش پاکی خودمونه باقیش به پاکی محیطه    معلومه اگه من ی آقا باشم وقتی با ی خانم صحبت میکنم موی پریشون ی صورت آرایش شده یقه باز چاک سینه و سینه های بلوری و پای لخت و ..... ببینم محاله بتونم صرف نظر از جنسیت و..... ارتباط برقرار کنم  فقط افرادی که معنی مرد نیاز و طبیعت مردانه رو نمیدونن میگن مرد باید خودش خوب باشه     این مسئله در مورد خانمها هم هست اما چون طبیعتشون متفاوته در مقابل جسم مرد کمتر وا میدن