2777
2789
عنوان

پوششتون توی جمع خانوادگی چطوره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 61 پست

من آنقدر به روح پاک و تمیز همسرم ایمان دارم

که اگر کسی عریان هم جلوش ظاهر شه ذره ای ترس به دلم نمیوفته

توی جمع خانواده و دوستان و ...بماند

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمه شوهرم اینطوره و به خواست خود شوخرم تو اون جگع نمیریم شوهرم بدش میاد کسی حدودو رعایت نکنه و ...

آفرین به شعور همسرتون

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

اگر کسی از حدود عرف بدتر بود ما مجلسو ترک میکنیم 

شوهرم میگه خوشم نمیاد 

اینطوری هم ما راحتتریم هم اونا 

خودم مانتو شلوار یا تونیک و روسری همیشه دارم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
میتونی قطع ارتباط کنیدختر خاله های بابام خیلی آزادن کلا خارج زندگی کردنهمیشه جلوی بابام با پیراهن که ...

بلاخره که تو جمع خانوادگی میبینیم همو

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

شال سرنمیکنم ولی لباسام پوشیدست 

به اینجورادمی تذکرنمیدم چون‌مطمعنم بارفتاربدی روبه رو خواهم شد ولی فاصلموباهاش حفظ میکنم و سعی میکنم زیادرفت و‌امدنکنم

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
آفرین به شعور همسرتون

ممنونم 

شما احتنالا همعقیده با ما هستین 

وگرنه بعصی تاپیک ها اینطور گفتم جواب دادن چقدر شوهرت سست عنصر و نا مطمن که نمیتونه به خودش اطمینان کنه و تحریک میشه 

واقعا اینطور فکر میکنم 

ممنون از شعور خودتون

مجردم‌ اما اگه یکی خیلی باز باشه پوشش

و یا با همسرم گرم بگیره ناراحت میشم هیچ زنی نیست که ناراحت نشه غیرممکنه‌ کسی عین‌ خیالش‌ نباشه 

من خودم‌پوشش ام‌معمولیه‌ تو خانواده پدری و مادری هم چادری داریم هم مانتویی هرکیی‌ یه مدل مبگرده اما حد خودشون‌ میدونن‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

من شوهرم گیر نمی‌ده توی جمع هم اگر زن یا دختری بی حجاب باشه براش عادیه

من خودم تیشرت می‌پوشم و شلوار خونه پیش دوست رفیق فامیل هر کس باشه فرق نداره 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

تو فامیل ما هم پوشش ازاد داریم هم ازونا که پیش اقایون چادر سر میکنن همه بدون درگیری و مشکل و تذکر باهم رفت و امد میکنن و راحتن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی