2777
2789
عنوان

پوششتون توی جمع خانوادگی چطوره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 61 پست

تو خانواده نداریم اصلا بی حجاب،ولی تو جمع دوستانه تا دلت بخواد،یه جوری ام راحت هستن و دست میدن،با ممه های لرزون بدو بدو میان سمتت که تو جای اونا خجالت میکشی😂😂😂ولی نمی‌دونم چرا تا حالا حساس نشده بودم روشون،همسرمم در ظاهر براش عادیه و تا حالا حرفی ازش نزده،دیگه تو دلش چه خبره نمیدونم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو خانواده نداریم اصلا بی حجاب،ولی تو جمع دوستانه تا دلت بخواد،یه جوری ام راحت هستن و دست میدن،با مم ...

برام جالبه واقعا چرا هیچکدومتون مثل من حساس نیستین؟

مشکل از منه یا همسرم 

هنوز یه ماه نشده اومدیم سر خونه زندگیمون

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

من باشم میگم من حتی به آقایون هم میگم البته نه با توهین مثلا اگه ی آقا با رکابی یا شلوارک کوتاه بیا ...

دقیقا موافقم باهاتون 

چقدر درست گفتید 

من خودم تو فامیلای شوهرم با بلوز وشلوار میگردم بدون روسری تا حالا شوهرم یه ذره هم ایراد نگرفته یا خانواده ش با اینکه از قشر عشایرن ولی خوب زمانه عوض شده 

نظرشمام محترمه

برام جالبه واقعا چرا هیچکدومتون مثل من حساس نیستین؟مشکل از منه یا همسرم هنوز یه ماه نشده اومدیم سر خ ...

آخه الان آنقدر وضع پوشش بیرون و تو خیابون افتضاح شده که مردا چشمشون به همه چی میخوره،اینستا و یوتیوب و اینا هم بماند،من خودم آدم مذهبی هستم،ولی حساس نیستم،طرف همینجا اومده بود تاپیک زده بود خودم چادری شوهرم هییتی ولی هیز و بد چشمه،به شوهرتم مونده،البته نباید همسرت رو در معرض گناه قرار بدی،ولی انقد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
همه جوره اطرافمون داریم

حتی کسایی که با تاپ و شلوار هستن

ولی برام مهم نیست

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

چیکار کنم اینطوری نباشم

روی اعتماد به نفس خودت کار کن،تو مهمونی با حضور اون شخص بیشتر کنار همسرت بشین و بگو بخند کن،اگرم اوایل ازدواجته اینو بدون کم کم درست میشه،همه اوایل از این حساسیت ها دارن،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا موافقم باهاتون چقدر درست گفتید

برام خیلی عجیبه اونهایی که سکوت میکنن یا براشون عادیه   با همه فامیل شوخی میکنم میگم میخندم خیلی بیشتر از باقی خانم های فامیل با عمو دایی و.... همسرم گرم میگیرم حجابم همه جا چادره و مقید هستم اما اگه کسی رو ببینم حتی مرد پوشش مناسب نیست بهش میگم خانم باشه میبوسمش بهش میگم چقدر دوستش دارم و از دیدنش خوشحال میشم اما این مدل پوشش رو چون متفاوت جمعه نه نپسندم مناسب شانش نمیدونم چون قطعا بقیه قضاوت بدی در موردش دارن و همه هم دیدیم پشت سر این مدل پوشش چه حرف و حدیث هاست   حالا اون خانم که گفت کل فامیل مایو میپوشن با هم میرن استخر اون عرف خانوادشونه و اونجا ی خانم چادری یا ی آقا با عبا ناجوره  بحث ما خانواده معمولی ایرانی با همون نجابت و متانت مردها و زنهای اصیل ایرانیه 

روی اعتماد به نفس خودت کار کن،تو مهمونی با حضور اون شخص بیشتر کنار همسرت بشین و بگو بخند کن،اگرم اوا ...

اره شب یلدا عروسیم بود 

امیدوارم درست بشه

برام خیلی عجیبه اونهایی که سکوت میکنن یا براشون عادیه با همه فامیل شوخی میکنم میگم میخندم خیلی بیش ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻