2777
2789
عنوان

پوششتون توی جمع خانوادگی چطوره⁉️

770 بازدید | 61 پست

اگه یکی از همون جمع پوشش خیلی آزادی داشته باشه شما بهش تذکر میدین؟

می‌دونم زندگی خودشه و به کسی ربطی نداره

ولی اینکه اون طرف اینجوری جلوی همسرتون بشینه ازارتون نمیده؟(لباسهای خیلی باز)

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

شال و روسری نمیزارم

یا بولیوی شلوار

یا تیشرت لانگ

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

حجاب ندارم 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برام مهم نیست 

اما خودم رعایت میکنم کم و بیش....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

میتونی قطع ارتباط کنی

دختر خاله های بابام خیلی آزادن کلا خارج زندگی کردن

همیشه جلوی بابام با پیراهن که یکم پایین تر از زانو و آستین حلقه‌ای

از اون طرف دختر داییش با روسری و مانتو جلوش میگیرده

و خب به هیچ کسی ربطی نداره 

کلا شوهرت خوب باشه نگاه نمیکنه 

دختر عمه شوهرم اینطوره و به خواست خود شوخرم تو اون جگع نمیریم 

شوهرم بدش میاد کسی  حدودو رعایت نکنه 

وقتی بفهمه بیحجاب امده میگه پس مخمونی رو خاله بازی کردن ما نمیریم 

من اتفاقا میخواستگ سردش کنم میگه چرا از کسی که باعث معذب شدن من میشه دفاع میکنی 

منم بیخیال شدم

دخترعمه اشم از خودش بزرگتده

گر همی خواهی نصیب از آخرت

رو بدر کن جامه‌های فاخرت

بی‌تکلف باش و آرایش مجوی

ترک راحت گیر و آسایش مجوی

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

من خودم بی شال کلا جلو برادر شوهر یا پسرعمو اینا ولی لباسم پوشیدس

تیشرت گشاد شومیز اینا میپوشم

نه بابا چیکارش داری اصن واسم مهم نیس شوهر اگه شوهر باشه لختم بیان جلوش بشینن نگا نمیکنه

امروز برقم،،کاملا رفته:(

اینجور شخصی داریمو اتفاقا همیشه پشت سرش حرف هست بخاطر طرز پوششدیگه درست و غلطشو نمی‌دونم

دلم میخواد بهش بگم 

از طرفی هم میگم زندگی خودشه به من ربطی نداره 

ولی حس خوبی ندارم خیلی هم همو میبینم 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»