2777
2789
عنوان

آیا تابحال دلت شکسته است💔❤️‍🩹

358 بازدید | 74 پست

خودم زیاد ادم های زیادی دلمو شکستن و خورد شدم واقعا از عمق وجودم گریه کردم 

شما چی؟

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیخوام بچه بازی در بیارم ولی واقعا همه اذیتم میکنن:)

از اینکه نمیتونم به کسی نه بگم سو استفاده میکنن از اینکه ساکتم و چیزی نمیگم سو استفاده میکنن و کلی ناراحتم میکنن

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

نمیخوام بچه بازی در بیارم ولی واقعا همه اذیتم میکنن:)از اینکه نمیتونم به کسی نه بگم سو استفاده میکنن ...

چقدر غم انگیزه واقعا اینکه زیادی خوب باشی و ازت سواستفاده کنن خودم تجربشو داشتم چطوری عذاب وجدان نمیگیرن 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

گاهی وقتا ظاهر دنیا و حرفها و رفتارهای آدمها اِنقدر به آدم سخت میگیره که حتی پیامبران هم یه جاهایی ناامید شدند...این یعنی یادت نره همه ی ما انسانیم و اِحساس داریم و حتی اگه پیامبر هم باشی ناراحت میشی و یا شاید کم بیاری اما از اونجایی که خدا رهات نمیکنه خودش دستتو میگیره و بهت نشون میده که حقیقت فراتر از دنیاست و این سختی ها گذراست....اگه ناراحت شدی یا ناامید شدی عیبی نداره بالاخره اِحساس داری  اما تَهِ دلت روشن باشه که همه چیز با یک هدف دقیق آفریده شده و داره جلو میره و همه چیز به شادی و عشق و نور خدا ختم میشه...

وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ وَ قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا..

ما می‌دانیم سینه‌ات از آنچه آنها می‌گویند تنگ می‌شود و تو را سخت ناراحت می‌کنند اما بگو: هرگز چیزی جز آنچه که خدا براى ما مقرر ولازم داشته به ما نخواهد رسید که او یار و یاور ماست...

خوانواده ی همسرم خیلی اذیتم میکنن:)من و همسرم سنمون خیلی کمه خیلیییی کم 

پدرش نیست طلاق گرفتن مادرش چهارتا خونه داره و کلی طلا و پس انداز حاضر نیست بهمون ده تومن واسه خرید خونه کمک کنه میشه دعام کنید بهمون کمک کنه خونه بخریم؟

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)