2777
2789
عنوان

آیا تابحال دلت شکسته است💔❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 74 پست
راحت باش عزیزم دیگه وقتی تو خانواده یه چیزی بگن بچه هم یاد میگیره بعضیا اعتقاداتشون نسبت به یه سری م ...

اخه زن حسابی تو ۳۸ سالته مگه بچه ایییی که این ادا هارو در میاری اصلا از من بدت میاد حداقل به خاطر پسرت کنار بیا باهام

ازدواج دومشو که کرد شوهرمو تو ۱۲ سالگی از خونه پرت کرد شوهرم خونه مامان بزرگش میموند تو مکانیکی دستیار بود چرا چون شوهرش نمیزاشت بچشو بیاره

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه زن حسابی تو ۳۸ سالته مگه بچه ایییی که این ادا هارو در میاری اصلا از من بدت میاد حداقل به خاطر پس ...

دوبار ازدواج کرده پس سخت نگیر چون مادر شوهر کلا با عروس لج میکنه خودم مادر شوهر دارم دیگه چند روز پیش مریض شدم رفتم دکتر به مامانم گفته بود دخترت مریض نیست که رفته دکتر سالم بوده داشته می‌رفته در حالی که من شب قبلش تب و لرز کردم افتاده بودم رو مبل 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

اونی که دوسش داشتم باهم کات بودیم بهم پیام داد بد جوابشو دادم در جواب گفت بهت خیانت کردم فردا هم میخ ...

شاید میخاد حرصتو دربیاره 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

دوبار ازدواج کرده پس سخت نگیر چون مادر شوهر کلا با عروس لج میکنه خودم مادر شوهر دارم دیگه چند روز پی ...

باز اون خوبه

اخه نگاه جلوی شوهرش به من میگه شالتو در بیار بابا بعد وقتی پسرش میاد سرییییع بدو بدو میره میگه نگاه این چیه گرفتی حجاب نداره خرابه ولش کن خودم یه زن درست برات پیدا کنم

شنیدمممم که میگمااااا بلند بلند میگفت

شاید میخاد حرصتو دربیاره

میکنه دیونس چرا بهم اعتراف کرد اصلا اصلا چرا برگشت 

دلم داره میترکه بازم بهم خیانت شده

ببخشید خواهر باشما حرف زدم هیچکسی نبود دلم داشت میترکید

منم خیلی زیاد دلم شکسته و همه بابت اشتباه های خودم بوده بابت اعتماد به آدم هایی که حتی مادر پدرشون بهشون اعتماد ندارن...دورت بگردم امیدوارم زخم های قلبت زودتر خوب بشن🤍

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

من کلا زیاد گریه میکنم حالا چه ناراحت باشم چه نباشم 😐😐😐😐

من که کنکور روانیم کرد 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

باز اون خوبهاخه نگاه جلوی شوهرش به من میگه شالتو در بیار بابا بعد وقتی پسرش میاد سرییییع بدو بدو میر ...

سیاست داشته باش هرچی میگه بگو باشه تو درست میگی ولی کار خودتو بکن جلو شوهرتم بدشو نگو چون پسرا خوششون نمیاد راجب مادرشون بد بگی شاید اون لحظه چیزی نگه ولی دیدگاهش نسبت بهت عوض میشه 

میکنه دیونس چرا بهم اعتراف کرد اصلا اصلا چرا برگشت دلم داره میترکه بازم بهم خیانت شدهببخشید خواهر با ...

این چه حرفیه پسرا راحت از احساسات دخترا میگذرن ولی ما به خاطرشون همه کاز میکنیم 

سیاست داشته باش هرچی میگه بگو باشه تو درست میگی ولی کار خودتو بکن جلو شوهرتم بدشو نگو چون پسرا خوششو ...

بهم یاد بدهههه

حرصم میدن منم میرم با شوهرم دعوا میکنم اینم میره با اونا دعوا میکنه کلا قیامت میشه😂😂

منم خیلی زیاد دلم شکسته و همه بابت اشتباه های خودم بوده بابت اعتماد به آدم هایی که حتی مادر پدرشون ب ...

خدانکنه مهربونم 💓

اعتماد نکن به هرکسی تو این دوره به سایه خودتم نمیشه اعتماد کنی