2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 160 پست
شما فرهنگیان میخونی؟

ازمونش دادم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال معدل دوازدهم و یازدهمت چند شد و خبر داری ک با تراز یا رتبه چند میتونیم سراسری قبول شیم؟

چون من میخوام راهنمایت کنم میخام منم در کنار این دوست عزیزی ک ازش سوال پرسیدی ج بدم.

بستگی ب رشته دبیرستانت داره.و اون رشته ک مد نظرته

اگ ریاضی باشی ک قبول شدن اب خوردنه

اگ انسانی باشی تا ۲۵۰۰اینا فوقش دیگه بتونی بری دانشگاه سراسری رشته خوب 

اونم فرق داره.مثلا منطقه ۱ بخوای حقوق بیاری باید رتبت ۵۰۰شه 

مثلا گفتم

اگ تجربی باشی تا ۱۴۰۰اینا پزشکی میاری.زیر ۴۰۰منطقه یک

۴۰۰تا هزار منطقه دو دانشگاه خوب

دندون منطقه ۱ زیر۲۰۰

کلا دندون پایین۸۰۰اینا میشه

هر سوالی حالا تو ذهنته بپرس 

امسال رتبه ندادند اما من تراز دعوت به مصاحبم شد ۸۶۰۰ تراز امتحانا نهاییم شد ۸۰۳۲ تراز مصابخم شد ۷۶۸۹ ...

خبر داری برا سراسری چقد رتبه یا تراز باید داشته باشم؟

یا چند درصد بزنم؟

مثلا اینکه میگن پایین تر از ۲۰۰۰ باید رتبه بیارم درسته؟ ینی کلا ۲ هزار نفر پذیرش دارن هر سال؟

دوس دارم اطلاعات کامل راجب کنکور سراسری داشته باشم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

چون من میخوام راهنمایت کنم میخام منم در کنار این دوست عزیزی ک ازش سوال پرسیدی ج بدم.بستگی ب رشته دبی ...

من انسانی هم منطقه ۳

انسانی رو علاقه نداشتم بهش ولی هم کنکور انسانی میدم هم زبان

فقط میخوام بدونم ک میشه از سراسری قبول شد !؟ 

مثل فرهنگیان هم سطح هست!؟ مثلا چن درصد باید بزنم شانس قبولی تو کدوم بیشتره

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

سلام یه سوال بازم ثبت نام فرهنگیان تمدید میشه؟

دقیق نمی‌دونم سراسری ممکنه ولی فرهنگیان نمیدونم

امیدوارم تمدید بشه به فرهنگیان علاقه داری؟

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

من انسانی هم منطقه ۳انسانی رو علاقه نداشتم بهش ولی هم کنکور انسانی میدم هم زبانفقط میخوام بدونم ک می ...

دوستم زبان فرهنگیان رو

تعلیم تربیت و ۸۰زده بود

خود زبان رو ۱۱اینا

و دعوت نشد. هر دوش باید بالای ۵۰باشه دعوت شی

انسانیم ببین درصدای خوب میطلبه.

دقیق نمی‌دونم سراسری ممکنه ولی فرهنگیان نمیدونمامیدوارم تمدید بشه به فرهنگیان علاقه داری؟

علاقه خاصی ندارم😂

والا حتی زیاد نمیدونم فرق شون چی هست بیشتر دلم میخاد سراسری قبول شم ولی آیا برای زبان سخته قبول شدنش؟

علاقه خاصی ندارم😂والا حتی زیاد نمیدونم فرق شون چی هست بیشتر دلم میخاد سراسری قبول شم ولی آیا برای ز ...

زبان سراسری منظورته یا زبان برای فرهنگیان؟

بیشتر باید پایه ات قوی باشه قواعد و لغات و درک مطلب اینا خوب بلد باشی خوب میزنی

زبان سراسری منظورته یا زبان برای فرهنگیان؟بیشتر باید پایه ات قوی باشه قواعد و لغات و درک مطلب اینا خ ...

زبان سراسری 

حالا چه فرقی داره

زبان سراسری حالا چه فرقی داره

تست شهاب اناری و تست کنکور های سال های قبل رو بزن خوبه اگرم کلاس زبان رفتی اونم باعث میشه دایره لغاتت زیاد بشه و سریع بفهمی و بخونی مطالب رو 

تست شهاب اناری و تست کنکور های سال های قبل رو بزن خوبه اگرم کلاس زبان رفتی اونم باعث میشه دایره لغات ...

راستش لغات جدید خیلی زیاد هست و من سطحم b2 و بین c1 ینی فعلا در حد c1 نیستم چون چن ماهه واردش شدیم و درگیر درس مدرسه بودم

لغات جدید خیلی داره این تست ها..

و گیج کننده هستن 

شهاب اناری خریدم دوتا کتاب تخصصی هس 

اگه بتونم‌اونارو درست حسابی بخونم و لغات خیلی خوب میشه