2777
2789

اگه قرار باشه برید به گذشته و با بچگی خودتون حرف بزنین..

چه نصیحتی بهش میکنین؟!

خودم بهش میگم: هیچوقت زندگیت رو صرف بزرگ شدن نکن و اولویت خودت باید خودت باشی حال خوب خودت

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش میگم...

بهش میگم...

بهش میگم فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه بچه جان، یدونه میزنم پس کلش صدا تراکتور بده.

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

عسل جان عزیزم قربانت شوم

لطف کن به حاشیه اهمیت نده بیشتر کسایی که اذیتت میکنن ارزش حرص خوردن ندارن بهشون میخندی تو فقط رو درس و زندگیت تمرکز کن و سلامتت

کاربری اولم نیست شمارمو عوض کردم =/

بغلش میکنم بوسش می کنم میگم غصه هیچی و نخور همه چی گذراست تا می تونی شاد باش شادی کن از زندگیت لذت ببر.به آینده فکر نکن.تا می تونی بخند.به کار بزرگ ترا کار نداشته باش.فقط بخند و شاد باش از ته دلت 

نمیدونم تا حالا بهش فکر‌نکردم ولی به نظرم میگم هیچوقت از خدا نخواه که بزرگ شی اخه تو دنیای بزرگسالی هیچ جز غصه پیدا نمیشه

غم انگیز ترین چیز توی زندگی  یه استعداد تلف شدست