2777
2789
عنوان

میذارید شوهرتون تا دیروقت بیرون باشه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 51 پست

کلا فکر میکنم همونقدر که به فضای خونه و بودن با همسر احتیاج داریم 

به بودن با دوستامون هم احتیاج داریم 

ولی نه اینجوری که همسرمون رو ایگنور کنیم! 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره شوهر منم همینه ول گرد اوایل بدتر بود الان از بس دعوا کردم بهتر شده نمی‌دونم شانس ما چرا اینطوریه ...

تازه شوهر من پرو میگه همش سر بیرون رفتن من دعواست کاش کاری هم کنم مثل بقیه پارتی جایی برم دلم نسوزه .

نه خداروشکر

خب پس حتما حتما قبل بچه دار شدن برید پیش مشاور این معضل رفع بشه

این واقعا بعد بچه صد برابر بدتر میشه

تا نتونستید با هم به یه تعادل برسید هرگز بچه دار نشید

نصیحت خواهرانه لطفا گوش کن

وای خیلی بده اینجوری من نمیدونم تو شرایط شما نیستم مشکلی بادیراومدن ندارم اما بااین کثافت کاریاک….ام ...

قدرشو بدون شوهر من سه ساله پیرم کرده کی میشه بمیره راحت از دستش من که عرضه طلاق ندارم حداقال بمیره راحت شم .

مرتبکه حتی سال اول ازدواج گوشیشو خاموش کرد چندروز منو پیچوند رفت با دوستاش شمال 

قدرشو بدون شوهر من سه ساله پیرم کرده کی میشه بمیره راحت از دستش من که عرضه طلاق ندارم حداقال بمیره ر ...

وای خدا جدی اینکارو کرد؟؟؟؟😐😐😐😐😐این دیگ کیه اخه چراازدواج کرد مجرد میموند ول میگشت دیکه

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)
وای خدا جدی اینکارو کرد؟؟؟؟😐😐😐😐😐این دیگ کیه اخه چراازدواج کرد مجرد میموند ول میگشت دیکه

اره والا یکیار دیگه هم قهر رفتم خونه ی پدرم باز پیچید رفت شمال .میگه بریم تو یه ساختمون با خانوادم میخواد خیالش بابت من راحت باشه هرشب بره ولگردی