2777
2789

من زایمان طبیعی داشتم که خیلی هم سخت بود الان بچم چهار ماهشه و وااقعا سر هموروئیدم خیلی خیلی اذیت شدم من شقاق هم داشتم و اون درد رو چند برابر میکرد و همراه با خونریزی بود از اونطرف یبوستم هم کامل برطرف نمیشد

همش درد و گریه و استرس...اما خداروشکر الان بهترم گفتم بیام اینحا اگه کسی مشکل منو داره بهش کمک کنم

کسی هست کمک بخواد؟

منم با زایمان طبیعی دچار این مشکل شدم

تا چند ماه نمیتونستم بشینم 

دکتر هم عملم نمیکرد

می‌گفت باید کیست ها رفع بشن بعد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من منننننن خدا خیرت بده عزیزم

برای زخم شقاق عسل بزنید

مقعد رو دائم چرب کنید

بعد از مدفوع مقعد رو با آب سرد بشورید همورویید جمع بشه و بلافاصله بعدش بشینید توی لگن آب گرم تا زخم شقاق بهتر بشه

ییوست نداشته باشید و ملین بخورید مثل لواشک

توی دستشویی زور نزنید 

لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

برای زخم شقاق عسل بزنیدمقعد رو دائم چرب کنیدبعد از مدفوع مقعد رو با آب سرد بشورید همورویید جمع بشه و ...

قربونت بشممممممم مرسی عزیزدلم ❤️ صلوات فرستادم عزیزم خیلی وقته می‌بینمتون تو تاپیکا مریضتون خیلی حالش بده؟

برای زخم شقاق عسل بزنیدمقعد رو دائم چرب کنیدبعد از مدفوع مقعد رو با آب سرد بشورید همورویید جمع بشه و ...

ممنون خواهر

برای بیمارتون دعا میکنم

خدا شفا بدن انشالله 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

قربونت بشممممممم مرسی عزیزدلم ❤️ صلوات فرستادم عزیزم خیلی وقته می‌بینمتون تو تاپیکا مریضتون خیلی حال ...

ممنونم از محبتت

راستش یه مدت طولانی خیلی به اعصابش انگار فشار اومده بود و خیلی بیقراری می کرد.خییلللییی اذیت می کرد . مادرش که مدام سردرد میگرفت میگفت میخام سرم رو بکوبم به دیوار

خدا رو شکر چند روزه براش دعا می کنن و ... آرومتر شده.مدام بهش قرص میدن.دلم روشنه شفا میگیره

جونم عزبزم

اول اینکه هموروئید و شقاق خیلی درمانش زمانبر و سخته از همون اول نباید وقت رو تلف کنید،زوود برید دکتر تا درمان رو شروع کنید
ولی اگه مثل من دیر رفتید و به مرگ راضی شدید این کارایی که میگم رو بکنید
اول اینکه شقاق خیلی دردناکه و هرروز بدتر میشه بایدهم زخم رو‌خوب کنیم هم جلوی یبوست رو بگیریم
برای زخم
۱.ژل استراتامد رو با پماد ام جی قاطی کنید اولا هر هشت ساعت بزنید به مقعد و با یه گوش پاک کن داخل رو هم بزنید(این ژل گرونه من دو تومن خریدم یه بنده خدایی میگفت پماد الفا هم جوابه قیمتشم دم دسته پس میتونید بجای اون ژل از پماد الفا هم استفاده کنید  ) برای من این کار زود جواب داد و دردم خیلی خیلی کم شد
۲.برای هموروئید هم هرشب شیاف انتی هوروئید بزنید تا یک هفته(من هنوز هفت روزم تموو نشده باز از دکتر داروخونه بپرسید چند شب استفاده میشه کرد)

۳.از یه جایی به بعد که دیگه جای زخم خوب شد و دردتون کمتر شد بیاید شبا بعد از شیاف که میذارید مقعد رو با روغن نارگیل چرب کتید سعی کنید داخل رو هم بزنید
حالا برای یبوست:
۱.هرصبح ناشتا یه قاشق غذاخوری خاکشیر با نصف ق غ تخم شربتی با یکم نبات رو ته ی لیوان اب جوش بزارید و یه ربع بعد بخورید
۲.یه لیوان اب جوش رو هم با پنج شیش تا انجیر بزارید کنار یکی دو ساعت بعد بخورید قبل صبحونه باشه بهتره،
۳.یه ق غ روغن زیتون بخورید و دیگه روز رو شروع کنید
۴.فعلا برنج رو کم کنید،مثلا سوپ بخورید بهتره یا مثلا غذای نونی با نون‌سنگگ یا نون کامل
۵.سالاد و سبزی و میوه جات هم بخورید (من کم اینو تونستم اجرا کنم)
۶.بعد از غذا هم روغن زیتون فراموش نشه
۵.اخر شب موقع خواب یه سیب با پوست بخورید بعدش اب هم نخورید
حالا ممکنه با تمام این کارها بازم اول مدفوع سفت باشه و اذیتتون کنه
اینجا هرشب موقع خواب با روغن سیاهدونه شکم و زیر ناف رو چرب کنید و بخوابید این مشکل هم حل میشه
اگه بدرتون خورد برای فرج امام زمان عزیزم و پیروزی مردم غزه هم یه صلوات بفرستید

اول اینکه هموروئید و شقاق خیلی درمانش زمانبر و سخته از همون اول نباید وقت رو تلف کنید،زوود برید دکتر ...

قربونت بشممممممم مرسی مهربونم حتما انجام میدم انشالله جواب میگیرم لطف کردی عزیزم