2777
2789
عنوان

امشب کیا میخان نماز شب بخونن

28 بازدید | 4 پست

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

براش دعاکردم خدا شفاش بده و دلتون شاد شه برا مریض ماهم دعا کن تو کماس😔ضریب هوشیش۳هست دعاکنید بره بالاتر😭محتاج دعاتونم😔😭

خدا سایه بزرگترا رو از سرتون کم نکنه

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

براش دعاکردم خدا شفاش بده و دلتون شاد شه برا مریض ماهم دعا کن تو کماس😔ضریب هوشیش۳هست دعاکنید بره با ...

الهی آمین

من چند مورد دیدم توی کما بودن و برگشتن.چند سالع دارن زندگی میکنن.یکیشون ۸ ماه توی کما بوده

ان شاءالله هر چه زودتر بیمار شما هم شفا بگیره و صحیح و سالم برگرده سر خونه و زندگیش.ان شاءالله خدا طول عمر باعزت بهش بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمینمن چند مورد دیدم توی کما بودن و برگشتن.چند سالع دارن زندگی میکنن.یکیشون ۸ ماه توی کما بودها ...

ممنون عزیزدلم امیدوارم خدا ی شادی از ته دل بهت بده هیچوقت مریضی دور خودت و خانوادت نباشه هرچی ازخدا میخوای بهت بده

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی