2777
2789

خانوما شوهرم اخر هفته ها همیشه باغ ولگردیه.حالا امشب بهش زنگ زدم گفتم زود بیا گفت باشه.همش منتظرش بودم هرچی زنگ میزدم جواب نمیداد به مادرش گفتم کجاست گفت نمیدونم برادرشوهرمو گفتم زنگ بزن به دوستاش و فامیلات شاید پیش اونا باشه.ساعت دوازده و نیم زنگ زد بهم گفت ابرومو بردی همرو خبردار کردی گفت  گوشیم تو ماشین مونده بود با دوستام نشسته بودیم مغازش زهرماری خوردیم .شوهرم بازاریه همسایه مغازش همه باغ دارن اونا هرشب باغن شوهر منم از راه بدر کردن.

با همین دوستاش قبلا تا دو شب هرشب میرفت باغ ولگردی .امشب چقدر نگرانش بودم فکر کردم مرده .اومد خونه دهنش بود 💩میداد ازبس خورده بود .بی مسئولیت با خودش نگفت تو خونه ویلایی این زن تنهاست 😔

به مامانش گفتم پسرت بیاد درو باز نمیکنم اون نذاشت مگرنه نمیذاشتم بیاد خونه.

با ابن وضعیتشم برگشته بهم مبگه برگردیم پس با خانوادم تو یه ساختمون زندگی کنیم .امشب دعوامون شد گفت خونرو میبرم واحد بالایی مادرم

من دوست دارم گاهی برای حال خودش بره ولی نمیره اصلا

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

قلم پاشو میشکونم مرتیکه

مجردم هنوز 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چی بگم

نمیشه قضاوت کرد شما نگران بودی از طرفی به همه هم زنگ زدی

به هر حال ولی شوهرتون مقصره چرا نمیتونن درک کنن دیگه مجرد نیستن هر غلطی دلشون خواست کنن

بگو حداقل یه خبر میدادی بهم قراره دیر بیام

وای خیلی بده اینجوری من نمیدونم تو شرایط شما نیستم مشکلی بادیراومدن ندارم اما بااین کثافت کاریاک….اماکلا همسرم فقط میره سرکار وخونه بقیه جاها باهمیم

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

الانم که آخر هفته نیست

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره شوهر منم همینه ول گرد 

اوایل بدتر بود الان از بس دعوا کردم بهتر شده 

نمی‌دونم شانس ما چرا اینطوریه؟ بدبختی میگن مگه رفیق هامون زن ندارن ؟؟ چرا فقط تو ناراحتی؟؟ 

نمیدونم چی بگمنمیشه قضاوت کرد شما نگران بودی از طرفی به همه هم زنگ زدیبه هر حال ولی شوهرتون مقصره چر ...

همون دیگه حتی قبلا هم منو پیچونده با دوستاش رفته شمال چندروز گوشیشو خاموش کرده دیگه خسته شدم هی میگم درست میشه درست میشه نه اصلا چیزی فرق نمیکنه