2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمیز بودن نداشن موی زائد تا جای ممکن

خوش بو بودن

موی مرتب

دندان مرتب و تمیز 

پوست خوب

لباسم هرکی یه سلیقه ای داره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اریناز بزن تو یوتیوب ببین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
تمیز بودن نداشن موی زائد تا جای ممکنخوش بو بودنموی مرتبدندان مرتب و تمیز پوست خوبلباسم هرکی یه سلیقه ...

همه اینا سخت شد

اول اقا باید پول لیزر

پول فشیال

پول مراقبت پوستی

پول عطر

ادکلن بدن

خانم مدالبته همیشه مرتب میاد پیشش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همه اینا سخت شداول اقا باید پول لیزرپول فشیالپول مراقبت پوستیپول عطرادکلن بدنخانم مدالبته همیشه مرتب ...

خب بله جذاب بودن هزینه داره🤷🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

هر مردی ی نوع خصوصیات و فکری  داره 

همونطور که نظر من و شما ممکنه برای ی انتخاب حتی ی لباس فرق کنه مردها هم همینطور هستن 

یکی لباس سوسکی دوست داره 

یکی لباسای لش دوست داره 

یکی لباس های زینتی دوست داره 

یکی لباس های پوشیده اما تنگ دوست داره 

عقاید و سبک انتخابات فرق میکنه 

این مثال فقد برای یک موردش بود هرکسی باید همسر خودشو بشناسه سلیقشو بدونه و طبق اون پیش بره و ببینه شوهرش از چه کارایی خوشش میاد یا دوست داره زنش انجام بده همونو بیشتر انجام بده 

منکه خودم با همسرم صحبت میکنم میگم بهش تا جایی که بفهمم خودم انجام میدم کارایی که دوست داری 

اما تو چیز دیگه ایم دوست داشتی بهم بگو اونم خب میگه منم میگم خواسته هامو خداروشکر تا الان که راضی بودم 

بستگی به خودت داره همش

روزای خوب توی راه😎✌🏻