2777
2789

آقایون از خانمای قوی  که بلدن روی پای خودشون بایستن متنفرن

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آقایون از خانمای قوی که بلدن روی پای خودشون بایستن متنفرن

اینم متفاوته تو هرکس

همسر من باز دوست داره مستقل بودن منو

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

آویزون شوهر نبودن و فعالیتهای مستقل داشتن،به دوستت بگو مدام به شوهرش نچسبه

نه این بستگی به نوع افکار اون طرف داره گلم 

همسر من عاشق این مستقل بودنه خانومه و وابسته نبودنه 

به نظرش زنهایی که خودشون از هر نظری چه احساسی چه رفتاری چه هرچی کلا حالات مستقل بودنو دارن خیلی خاص هستن 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچگونه حرف زدن لوس شدن گاهی لباس های بچگونه و گاهی خانومانه احترام به همسر تعریف کردن از همسر قربون ...

بچه گونه حرف زدن جالب نیستا...اصلا...مهم اخلاقه همین

اجتماعی باشی بگو بخند داشته باشی مهربونی و صد البته گذشت و کینه ای نباشی ...با خانواده همسرت...من اینا رو رعایت کردم دقیق خانوادش عاشقم شدن ...البته خیلی خوبن..

هر مردی ی نوع خصوصیات و فکری داره همونطور که نظر من و شما ممکنه برای ی انتخاب حتی ی لباس فرق کنه مر ...

دقیقا آفرین شوهر منم میگه فقط اخلاق..اصلا آرایش دوست نداره مگه کم..اصلا کرم زدن رو دوست نداره حالش بد میشه میگه برو پاک کن بیا پیشم ولی رنگ مو رو دوست داره با موهای بلند..

دقیقا آفرین شوهر منم میگه فقط اخلاق..اصلا آرایش دوست نداره مگه کم..اصلا کرم زدن رو دوست نداره حالش ب ...

خب ببین متفاوته دیگه 

باز شوهر من عاشق اینه براش ارایش کنم 

مبینی برادرن از یک رگ و خون هستن یک نوع مدل دوست ندارن 

و علایق و خواسته هاشون متفاوته چه برسه که هرفردی برای خودش شخصیت متفاوتی داره و عقاید کاملا متفاوتی 🤷🏻‍♀️

ممکنه  از نظر همسر من ناز و عشوه برطرف کردن خواستش باشه 

باز مثلا همسر شما دیدگاهش برای ناز و عشوه کردن لحن صحبت کردنو چشم ابرو رفتن باشه 

ی بنده خدایی من میشناسم شوهرش حتی دوست نداره زنش پشماشو بزنه بوده رفته حمام خودشو تمیز کرده خودش چندشش میشده شوهره حتی باهاش دعوا کرده که چرا رفتی زدی با اینکه مردرو‌از نزدیک ببینی خودش اینقدمرتب و ایناس ادم باورش نمیشه😐🤢🤣

برا همون نوع دیدگاها کاملا متفاوته اصلا نمیشه ی چیز مشخصی تعیین کرد 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه این بستگی به نوع افکار اون طرف داره گلم همسر من عاشق این مستقل بودنه خانومه و وابسته نبودنه به نظ ...

قبول دارم عزیزم،معمولاً مردسالارها زنای وابسته رو تائید میکنن و دوست دارن

قبول دارم عزیزم،معمولاً مردسالارها زنای وابسته رو تائید میکنن و دوست دارن

اخ گفتی 

و چقدر کوتاه فکرن که فک میکنن با محدودیت میتونن زنو تو مشتشون بگیرن 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اینم متفاوته تو هرکسهمسر من باز دوست داره مستقل بودن منو

حرف شما کاملا درسته من منظورم و خوب نرسوندم منظورم این بود دوست ندارن خانمشون کارای مردونه انجام بده حالا شاید اون لحظه چیزی نکن ولی کم کم حس پوچی و بی فایده بودن بهشون دست میده

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
حرف شما کاملا درسته من منظورم و خوب نرسوندم منظورم این بود دوست ندارن خانمشون کارای مردونه انجام بده ...

دقیقا باهاتون موافقم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋