2777
2789
عنوان

خانومای متاهل زنگ بزنم این وقت شب به دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 112 پست
اخلاقش این مدلیه و ریلکسه و باز سراغشو میگیری و نگرانش میشی؟؟؟چقدر عجیبی بخداولش کن‌بابا.من بودم اصل ...

اره واقعا همینطوره ک گفتین اخه همش فکر میکنم با کسی هست ک گوشی خاموش کرده ک من مزاحم نشم یا جوابی به من نده 

چجوری بیخیالش بشم تو همچین موقعیت هایی ک زیاد برام پیش میاد؟ یعنی بگم هرجا هست با هرکی هست به جهنم؟ نکنه اینطوری بیشتر خوش خوشونش بشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری الان بخوابم اخه همش فکر میکنم با کسی هست ک گوشیش خاموش کرده ک من مزاحم نشم اصلا همش این فکرا م ...

ن با همین دوستاشه خاموش کرده ک تو زنگ نزنی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ولش کن بابا راحت برو بخواب اینجور مرد رفیق بازی رو این موقع شب میخواهی چکار بذار هر شکری میخواد بخور ...

اخه چجوری انقدر آروم و بیخیال بشم؟ میشه راهنماییم کنی 

اخه این موقعیت ها زیاد برام پیش میاد چجوری وقتی نمیاد یا نبست برام مهم نباشه با کیه و کجاس 😩

چجوری بگیرم بخوابم چجوری بیخیال این کاراش باشم میشه کمکم کنی فردا چی بگم بهش؟

عزیزم وقتی همیشه اینطور بوده دیگه باید الان عادت کرده باشی به کاراش، از خانوادش کمک بگیر بگو نصیحتش کنن، فردا باهاش سرد برخورد کن هربار که این کارو میکنه از یه طریقی تنبیهش کن یه کم بهش بی اهمیت و سرد باش یه مدت ببین چطور میشه 

صبح چی بگم بهش؟ یه کلمه میگ شارژم تموم شد خواب رفتم حالا چیشده مگه

ب نظرم هیچی نگو فقط ب رفتارت سرسنگین باش خودش توضیح میده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره