2777
2789

شوهرم ساعت ۱۱ کفت دارم میرم پیش دوستام از تاپیکای قبلیم مشخص هست که چه ادم رفیق بازی هست خلاصه از همون موقه یبار زنگ زدم جواب نداد بعدش هرچی میزنم خاموشه اعصاب بزام نزاشته ک چرا غیبش زده موندم این وقت شب بزنم زنگ به رفیقش نمیدونم هم شماره خودشه یا ن یه شماره دارم یادم رفته مال کیه مطمعن نیستم کدوم رفیقشه… اما یبار زنگ زدم و چنان دعوایی باهام کرد ک شماره اش رو پاک کن و حق نداری زنگ بزنی به دوستام دیگ حقیقتش میترسم بزنم

چیکارکنم ولش کنم یعنی تا فردا ک خودش جواب بده؟ فردا خیلی راحت میگه حالا مگه چیشدددده خواب رفتم یا گوشیم شارژش تموم شده تازه پیله کنم منو دعوا میکنه عاقلانه بهم جواب بدین خواهش میکنم

ولش کن هر گوری هست میاد 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به شوهر بی مسئولیتت ندارم ولی خودت فکر کن درسته ساعت ۲ شب زنگ بزنی به دوست شوهرت؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄